Tejjel vagy vízzel eszed a zabkását? Mit raksz még hozzá?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 17:35
11/19 A kérdező kommentje:
10-es hideg vízben csinálod? Lehet tejjel is, ami meleg?
2020. szept. 6. 20:50
12/19 anonim válasza:
Igen, hideggel. Vagy mikor mi jön a csapból. Azzal csináld, amivel jólesik. Nem lesz kevésbé hízlaló akkor sem, ha szétfőzöd. Csak hamarabb megéhezel, aztán nap végére többet fogsz enni VAGY ugyanannyit de éhesebb maradsz.
13/19 anonim válasza:
vízzel, banánt, vagy fehérjét, vagy pirított hagymát, sót, borsot, sonkát, vagy epret csak ha szezonja van, vagy kakaót, vagy amit eszembe jut...
14/19 anonim válasza:
Egy kanál rizstej az ízéért, majd felöntöm vízzel. Egy banánt kettévágok, egyik feléből pépet csinálok, főzés közben belekeverem, másikat rákarikázom a végén a tetejére. Egy teáskanál holland kakaópor. Egy kevés chia mag, mogyoróvaj a tetejére.
15/19 anonim válasza:
1/3 tej, 2/3 víz. Főzés közben útifű maghéjat, fahéjat, fehérjeport, lenmagot, chia magot, szezámmagot és kókuszreszeléket keverek bele. A tetejére 1-2 kocka csoki vagy mogyoróvajat, banánt és fagyasztott epret, málnát és áfonyát teszek.
Általában 400-500 kalóriára jön ki egy adag. (40 g zabból készítem.)
16/19 anonim válasza:
Szép. Én 60g zabból megáítom 350kcal-nál. Már megint az élvezetet keresitek. Mogyoróvaj?! Pff... A zabban eleve van zsír. Nem csoda ha nem fogytok le
17/19 anonim válasza:
Én vízzel szoktam és ezeket rakom bele:
-alma-fahéj
-banán
-fagyasztott gyümölcsök
+ van, hogy rakok bele mogyoróvajat(természetesen nem sokat csak amennyi belefér a keretébe), nagyon szeretem és el is telít
+ chia magot is szoktam, mert segít az emésztésben és eltelít
18/19 anonim válasza:
40 gramm zabpehelyre vizet öntök, megmikrózom és édesítővel elkeverem. Így kb 148 kalória.
19/19 anonim válasza:
Vízzel készítem. Előző este beáztatom és másnap reggelre olyan, mintha zabtejben készítenéd :-) Főzni szoktam. Ha olyanom van eritrittel vagy vagy csokis fehérjeporral édesítem. Szoktam bele tenni lenmagpelyhet vagy tökmagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!