Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 74 kiló vagyok, de mindenki...

74 kiló vagyok, de mindenki olyan 60 korulinek tippel. Ez miert van?

Figyelt kérdés

Szoval 74 kilo a valos testsulyom, de ha tippelnek az emberek, akkor olyan 60 kilot mondanak.

Ruha nelkul ugyebar csak en latom magam. Nyilvan van hasam, combom, karom.

Az emberek ennyire nem tudnak tippelni, vagy tenyleg ennyire szerencses vagyok, h igy oszlik el?

Egyebkent homokora alakom van, nagyon szeles csipo. Ami amugy zavar is, pedig tudom, h sokan szeretnenek ilyet, a fiuknak is bejon. Ha behuzom a hasam, akkor meg a bordam is latszik, ami amugy eddig nem igy volt.

Le szeretnek fogyni meg 63-65 kilora, rajta vagyok az ugyon, de kivancsi vagyok, h szerintetek letezik e, hogy tenyleg 60 kilonak nezzek ki?

2020. szept. 5. 21:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ja igen, az tenyleg lemaradt, hogy 170 centi vagyok.

Igazabol ruhak teren barmit felveszek, a feketet pont, hogy ritkabban, mert nem nagyon szeretem.

Bo nadragot is, sztreccseset is...

2020. szept. 6. 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Tegyel fel kepet kedves Kérdező es majd mi megmondjuk ;)!
2020. szept. 6. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
En 176/66 vagyok, inkább izmos, mint hájas. Múltkor 50 körülre tippeltek, és totál leesett az álluk, mikor megmondtam, hogy a közelében sem voltak. Szerintem is a magassalág lehet a kulcs. Sokan nem gondolnak bele, hogy aki magas, az nyilván arányosan több kilót is nyom, és a 162-3 centis átlagcsajokhoz vannak szokva, ott meg ugye az 50 kiló körüli érték az ideális.
2020. szept. 6. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Ja, akkor sima ügy. Az emberek többsége evidenciának tartja hogy 60 kilóval agy kicsit husis. Pedig ez valójában a testmagasság -100. Mivel az átlag nő 160 valamennyi centi magas, ezért az terjedt el, hogy a 60 kiló az a sűrű de még csinos, az ötven kiló az vékony, formás, a hetven kiló meg dagadt. Valójában látszik rajtad az a testmagasság -100 körüli alkat, erre utalnak. Amúgy meg szemtől szemben mindenki szépít, nyugodj meg.
2020. szept. 6. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Te istennő <3
2020. szept. 6. 16:40
 16/18 anonim válasza:
82%
A kiló nem minden esetben fedi teljesen a valóságot. Testzsír százalék mellé már igen.
2020. szept. 6. 16:51
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Azért lehet, mert nem láttak még ruha nélkül. Illetve sok csaj hazudik a súlyát illetően. Pl a 60 kilós azt mondja h 50. Akkor aki rádnéz azt látja h hozzá képest 10kg zsírtöbbleted van. Szóval 50+10= 60kg ot tippel
2020. szept. 6. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Létezik, igen. 110 kilós férfi vagyok, még a nővérek sem hitték el a kórházban. Rá kellett állnom a mérlegre, és odajött az összes. Elmondásuk szerint 90, nagyon max 95 kilónak gondoltak, pedig ők jól meg tudják állapítani az emberek súlyát.
2020. szept. 7. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!