Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 74 kiló vagyok, de mindenki...

74 kiló vagyok, de mindenki olyan 60 korulinek tippel. Ez miert van?

Figyelt kérdés

Szoval 74 kilo a valos testsulyom, de ha tippelnek az emberek, akkor olyan 60 kilot mondanak.

Ruha nelkul ugyebar csak en latom magam. Nyilvan van hasam, combom, karom.

Az emberek ennyire nem tudnak tippelni, vagy tenyleg ennyire szerencses vagyok, h igy oszlik el?

Egyebkent homokora alakom van, nagyon szeles csipo. Ami amugy zavar is, pedig tudom, h sokan szeretnenek ilyet, a fiuknak is bejon. Ha behuzom a hasam, akkor meg a bordam is latszik, ami amugy eddig nem igy volt.

Le szeretnek fogyni meg 63-65 kilora, rajta vagyok az ugyon, de kivancsi vagyok, h szerintetek letezik e, hogy tenyleg 60 kilonak nezzek ki?

2020. szept. 5. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Jóféle hájleszorítós ruhákban simán, pláne ha feketék, sötétek, mert azok slankítanak.
2020. szept. 5. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

Milyen magas vagy? Sokszor főleg fiúk azt hiszik magassagtól független hogy 50 kg= vekony, 60 kg= formás vagy ha rosszul oszlik el duci... csak ugye ha egy lany 175 cm pl, akkor nem ugyanazok a számok vonatkoznak rá, mint egy 10 centivel alacsonyabb lányra.

Szerintem 15 kilóval kb lehetetlen könnyebbnek tűnni, legalabbis ha nem vagy erősen túlsúlyos mert en pl biztos nem tudnek megkülömberni egy 150 és egy 165 kg súlyú, azonos magasságú embert (most nem kosarasokra gondolok).

Szóval összegezve szerintem (bar ah felraknál egy kéet az alakodról arc nelkül,

2020. szept. 5. 21:43
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

(* bár ha fekraknál egy képet az alakodról akár arc nelkül, sokat segítene), mindkettő: nem is tudnak tippelni és kevesebbnek is nézel ki.

De a biztos az lenne, ha felraknál egy kepet és itt kapnál néhany választ :)

2020. szept. 5. 21:45
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Imádom ezeket a kérdésbe burkolt dicsekvéseket....🤦‍♀️
2020. szept. 5. 22:25
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az emberek többségének nincs szemmértéke ehhez.

Én most épp 110 kg vagyok, fogyásban egy jó ideje. 90- et tippelt a dokim legutóbb.

Mikor 170 kg voltam, akkor 140-et mondott, el se akarta hinni mikor meglátta hogy hát nagyon nem annyi vagyok. És a háziorvosom aztán nem finomkodik, nagyon utálja a kövéreket. Szóval simán megmondja a frankót. Esetemben soha senki nem nézett annyinak amennyi adott pillanatban voltam, mindig kevesebbnek gondolnak. Magas vagyok, és elég arányosan hízok, mondhatni jól oszlik el. Mell 110 /derék 85/ csípő 115cm most./175centis magassághoz.

2020. szept. 6. 00:09
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Én 162 centis nőként 82 kg voltam pár évig (most vagyok fogyásban), és rám is 60 kilót tippeltek a srác kollégáim. Pedig ők járnak fitnesszterembe gyúrni, szóval ott látnak sok izmos meg vékony nőt. De mégis 60 kilónak tippeltek. Pedig ráadásul nekem iszonyat nagy hasam van mert alma alkat vagyok.

Sőt, egyszer volt hogy olvastam nekik valamit amiben 87 kilós volt egy csaj, és felkiláltottak hogy úúúristen milyen dagadt. Én meg gondoltam magamban hogy basszus én is majdnem annyi vagyok, hogy mondhatták rám hogy 60?

Szerintem nagyon nincs szemmértékük az embereknek.

2020. szept. 6. 00:28
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Engem is minimum 10 kilóval kevesebbnek tippelnek,és ez szerintem alkati dolog. Nekem genetikailag könnyen épül az izomzatom, évek óta semmit sem edzek, még is brutális vádli és combizmom van. (Az izom meg ugyebár nehezebb mint a zsír). A csonsűrűségem is magas. Ezért példának okáért a testömeg index nálam teljesen használhatatlan, mert teljesen normál alkattal is túlsúlyosnak titulál.
2020. szept. 6. 00:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én srácként 70-72 kg vagyok és 173 cm magas. Persze tudom, nem egy versenysúly de szerintem normális, nem érzem magam "gebének".

Na, engem 50-55 kg-nak tippelnek, és rendre elmondják az összes, csontig rágott viccet, ami a vékony fiúkról eszükbe jut. Imádom.

2020. szept. 6. 00:37
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarnak megbántani.
2020. szept. 6. 08:36
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Mert udvariasak.
2020. szept. 6. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!