Ha rendzseresen eljárok kocogni az mennyi idő alatt látszódik meg? Fontos
Figyelt kérdés
Tornázok (pilates, callanetics), diétázok is mellette, de vmennyi felesleg maradt meg rajtam elég hülye helyeken (csípő, comb, derék, kar), ezt szeretném ledolgozni futással.
ezt az edzéstervet ajánlották
Mennyi idő alatt látszódna meg az eredmény ha tornával kombinálom?
L 173/65
2010. aug. 5. 16:38
1/4 anonim válasza:
Attól a pillanattól meg fog látszódni, hogy futsz, amint elkezded, logikus, nem?
2/4 A kérdező kommentje:
Jó de 1 hónap alatt akár le is mehet a felesleg,nem?
2010. aug. 5. 17:51
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudok tapasztalatból hozzászólni, csak azt, hogy nekem a futás sosem ment, de sztem a torna sokkal jobbat tesz, nekem az bevált. Nem tudok lelkesítőt mondani, de az is lehet, hogy a futás a többi mozgás mellett nem fog olyan jelentős változást hozni, mint mikor még nem fogyóztál és úgy kezdtél neki mozogni és diétázni. Csökkenő határhaszon:D
4/4 timido válasza:
én 25 percnél nem tudok többet futni, így kombinálom dvd-vel.
hetente 3-4 szer futok, a többin dvd-zek. és abból is megunom 20-30 perc során, és ugyanúgy megizzadok.
nekem látszik az eredmény. rajtam is kevés a plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!