Mennyi idő alatt látszódik meg ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves 190cm magas és kb 85 kg os srác vagyok. Van egy kis felesleg rajtam, főleg a hasamon. Az érdekelne, hogy ha naponta megcsinálok 150 felülést és 30 fekvőtámaszt, akkor ez fog látszódni rajtam, és ha igen mikorra? Köszi a válaszokat!2011. nov. 5. 20:12
1/4 anonim válasza:
Ennyi sohasem fog meglátszani. Ez talán bemelegítésnek jó lesz valami jó kis kardio vagy aerob edzés előtt. Ugyanis erre van szükséged ha fogyni szeretnél.
2/4 anonim válasza:
Hát egyből biztos h nem fog meglátszani! Én azt javasolnám h kezdj kevesebbel és hétről hétre (v gyakrabban) növeld a felüléseid és fekvőid számát! Kb 1-2 hónap és látszik majd a változás!
3/4 anonim válasza:
Alapvetően az étrendeden kellene változtatnod. Ha ezzel megvagy, jöhet a mozgás. Csak felüléssel és fekvőtámasszal nem fogsz tudni látványos eredmény elérni. Ahogy az előttem szólók is elmondták.
Mindenféle képpen szükség lenne kardio (kocogás, ellipszis gép, kerékpár...stb) edzésre is.
2 hónap minimum kell, hogy kezd érezni a mozgás és a helyes étrend jótékony hatását.
Emellett az alső + oldalsó hasizmaidatt is meg kellene dolgoztatnod, mert a felülések a felsőt edzik elsősorban.
A fekvőtámasz is csak akkor ér valamit, ha helyes tartással végzed. Máskülönben csak a váll izületeid sínylik meg....
4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam ahogy a 2. Válaszoló, hogy két hetente hozzáadok valamennyit. Amúgy, emellett futok meg néha kosarazok, csak ezeket nem rendszeresen.. Az étkezésem már nagyjából okés. De akkor majd csinálok mást is. Valahol elkellett kezdenem :D
2011. nov. 5. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!