Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt látszódik...

Mennyi idő alatt látszódik meg ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
17 éves 190cm magas és kb 85 kg os srác vagyok. Van egy kis felesleg rajtam, főleg a hasamon. Az érdekelne, hogy ha naponta megcsinálok 150 felülést és 30 fekvőtámaszt, akkor ez fog látszódni rajtam, és ha igen mikorra? Köszi a válaszokat!
2011. nov. 5. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi sohasem fog meglátszani. Ez talán bemelegítésnek jó lesz valami jó kis kardio vagy aerob edzés előtt. Ugyanis erre van szükséged ha fogyni szeretnél.
2011. nov. 5. 20:15
 2/4 anonim válasza:
Hát egyből biztos h nem fog meglátszani! Én azt javasolnám h kezdj kevesebbel és hétről hétre (v gyakrabban) növeld a felüléseid és fekvőid számát! Kb 1-2 hónap és látszik majd a változás!
2011. nov. 5. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően az étrendeden kellene változtatnod. Ha ezzel megvagy, jöhet a mozgás. Csak felüléssel és fekvőtámasszal nem fogsz tudni látványos eredmény elérni. Ahogy az előttem szólók is elmondták.

Mindenféle képpen szükség lenne kardio (kocogás, ellipszis gép, kerékpár...stb) edzésre is.

2 hónap minimum kell, hogy kezd érezni a mozgás és a helyes étrend jótékony hatását.

Emellett az alső + oldalsó hasizmaidatt is meg kellene dolgoztatnod, mert a felülések a felsőt edzik elsősorban.

A fekvőtámasz is csak akkor ér valamit, ha helyes tartással végzed. Máskülönben csak a váll izületeid sínylik meg....

2011. nov. 5. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam ahogy a 2. Válaszoló, hogy két hetente hozzáadok valamennyit. Amúgy, emellett futok meg néha kosarazok, csak ezeket nem rendszeresen.. Az étkezésem már nagyjából okés. De akkor majd csinálok mást is. Valahol elkellett kezdenem :D
2011. nov. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!