Mások hogy csinálják hogy sokat esznek mégis vékonyak?
En hizekony vagyok nagyon. Megis full vekony vagyok es sokat eszem.
Hogy csinalom? Eveket toltottem a biokemia tanulmanyozasaval taplalkozas tekinteteben.
Kiprobaltam, hogy mi van akkor, ha esetleg megis vmi bajom van, azert nem hizok. Feladtam par napra az elveket, es el is indult felfele a sulyom.
A termeszet torvenyeit nem irjak felul a sztardietak...
Jól írják az elsők, genetika. Nekem az apám is cérnavékony volt, mikor anyámmal lefényképezték a strandon. Idős korára már nem volt olyan vékony, de ahogy beteg lett, újra soványodni kezdett. Pedig akkor a zsíros kenyér lett a legfőbb tápláléka. Most én vagyok az ő korában. Nem híztam el, de határeset vagyok.
Visszanézve az életemre, mindig szerettem enni, és általában ettem is. Ezernyi bajom mellett legalább az alakom jó volt. Sokszor segített valami betegség, hogy ne egyek annyit, pl egy alapos megfázás.
Ha olyan rossz lett a kedvem, hogy levegőt se szívesen vettem, a lábam kivitt a konyhába, és ennem kellett. Ezen mindig csodálkoztam. És mindig tele a hűtőnk finom dolgokkal.
(65/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!