Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mások hogy csinálják hogy...

Mások hogy csinálják hogy sokat esznek mégis vékonyak?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
50 kilo vagyok és tegnap is megettem egy pizzát vacsorára. Ha valaki csak ezt látja lehet meglepődne, mert nem tudja, hogy rendszeresen edzem és pl tegnap csak egy joghurtot tudtam reggelizni..
2020. aug. 28. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Nekem volt egy osztalytarsam, hatalmas szendvicseket hordott maganak uzsonnara, es meg meselte hogy miket evett elozo nap ebedre. De a gyerek szo szerint csontsovany volt. Neha ma is beszelunk, rakerdeztem hogy na szedtel mar fel par kilot? Azt valaszolta, hogy igen, de lenne meg mit. De amugy akik minuszolnak itt mindenkit aki irja h en is ilyen vagyon, ezt irigysegbol teszitek? Azert ez a veglet se rozsas nehogy azt gondoljatok. Ugyanugy aki nem tud konnyen fogyni, annyira gond annak is aki meg hizni nem tud.
2020. aug. 28. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

En hizekony vagyok nagyon. Megis full vekony vagyok es sokat eszem.

Hogy csinalom? Eveket toltottem a biokemia tanulmanyozasaval taplalkozas tekinteteben.

Kiprobaltam, hogy mi van akkor, ha esetleg megis vmi bajom van, azert nem hizok. Feladtam par napra az elveket, es el is indult felfele a sulyom.

A termeszet torvenyeit nem irjak felul a sztardietak...

2020. aug. 28. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Kevés adagokat esznek sokszor. Vagy csak hiszik azt h sokat esznek. Én nagyon sovány vagyok és bevallom nem azért mert gyors az anyagcserém, hanem mert nem szeretek enni, ez van. Barátnőm meg ez a tipikus "jajj annyit eszek és mégis sehol semmi" fajta. De ha elmegyünk kajálni vagy pizzázni mondjuk, én többet megeszek mint ő. Lehet h csak keveset eszik sokszor, de szerintem van aki csak túlozza a dolgot és csak hiszi azt h sokat eszik. Pld ez a lány este 10-kor fekszik és reggel nyolckor kel.Na most én hajnali 2-kor fekszem és 10-kor kelek. Kvázi neki olyan este 9-kor van az utsó vacsorája. Nekem fél kettőkor.
2020. aug. 29. 07:29
 15/15 anonim válasza:
56%

Jól írják az elsők, genetika. Nekem az apám is cérnavékony volt, mikor anyámmal lefényképezték a strandon. Idős korára már nem volt olyan vékony, de ahogy beteg lett, újra soványodni kezdett. Pedig akkor a zsíros kenyér lett a legfőbb tápláléka. Most én vagyok az ő korában. Nem híztam el, de határeset vagyok.

Visszanézve az életemre, mindig szerettem enni, és általában ettem is. Ezernyi bajom mellett legalább az alakom jó volt. Sokszor segített valami betegség, hogy ne egyek annyit, pl egy alapos megfázás.

Ha olyan rossz lett a kedvem, hogy levegőt se szívesen vettem, a lábam kivitt a konyhába, és ennem kellett. Ezen mindig csodálkoztam. És mindig tele a hűtőnk finom dolgokkal.

(65/F)

2020. szept. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!