Mások hogy csinálják hogy sokat esznek mégis vékonyak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 18:42
1/15 anonim válasza:
Szerintem azok az emberek akik sokat esznek mégis vékonyak, genetikailag vékonyak. Tehát nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak hízni. Én pl ilyen vagyok, egyszerűen képtelen vagyok egy dekát is hízni pedig nagyon jó lenne mert vékony vagyok. És ez sem jó ám hidd el. Nekem nagyon sokszor mondják, hogy sovány vagy egyél többet és meghízol... Erre szoktam mondani, hogy ohh köszi ez még soha nem jutott eszembe b*meg 😂😂 Ha az olyan egyszerű lenne, már rég nem lennék sovány.
2/15 anonim válasza:
Nagyjából úgy ahogy az első leírta
4/15 anonim válasza:
Gyorsabb az anyagcseréjük, olyan a genetikájuk.:)
6/15 anonim válasza:
Sógornőm meg volt nőm is ilyen.
25 dekás marhaburger simán beugrik egy nagy adag sültkrumplival, Coleslow salátával, aztán semmi, van bennük 50 kiló 165 centihez.
7/15 anonim válasza:
Heti 100 km-t futok, kb. ugyanennyit bringázok, illetve van heti legalább egy túra itthon vagy a környező magashegységekben.
8/15 anonim válasza:
18 éves koromig én is ilyen voltam. Nem foglalkoztam vele, mit és mennyit eszem, ha elmentünk pizzát enni, lement egy egész. 50 kg alatt voltam végig. Aztán jött a fogamzásgátló, később jogsi és saját autó (előtte elég sokat gyalogoltam), aztán pajzsmirigy-alulműködés. Jöttek is fel szépen a kilók.
9/15 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, mint az első. Genetika. Viszont nagyon könnyen fogyok. Ha egy nap kevesebbet eszek, már fogyok is.
10/15 anonim válasza:
Valójában nem vagy vele 24 órát, tehát honnan tudod, hogy mit is eszik egésznap? Öcsém 20 éves , 170cm 52 kg. Délután szoktam vele találkozni ilyenkor benyom egy sajtburgert, krumpli, kóla , endzsó. Összeszámolva: 900kcal , reggelit nem eszik, vacsi esetleg egy péksüti vagy egy szelet kenyér. Emellett dolgozik, fizikai munkát végez. Én annyit látok, hogy bezabálja a burgert. De valójában, alig eszik. Egésznap ha 1200kcalt megeszik akkor lehet sokat mondok. Szóval ilyen nincsen, hogy tartósan 3000kcalt eszik valaki és sovány. Minimum mozog mellé. Jó lenne ha ezt az Urban Legend-et elengednénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!