Felnőtt nők! Ti a normál BMI alsó határával, normál BMI közepén vagy a normál BMI felső határán éreztétek magatokat a legjobban?
Eddig egyszer sikerült még régen a bmi felső határáig lemennem. Sajnos koplalással amit nem bírtam tartani... Hogy hogy néztem ki arra nem emlékszem, kerültem a tükröket, de semmi változást nem érzékeltem, pedig 25kg ment akkor le.
Sok évig jojóztam és nagyon el is híztam, mire megtaláltam azt az életmódot ami jó nekem, már azzal fogyok bár sokkal magasabb súlyról indultam. Most igyekszem tudatosabban csinálni hogy a testképem is idomuljon, mérések, fotók, változások...és ne érezzem úgy, hogy nincs eredménye. Mert akkoriban hiába mondták mennyit fogytam, nem éreztem semmi különbséget.
Az enyém 20,6, és azt írja a kalkulátor, hogy az idális testsúly nekem 4 kg-al több lenne. Mondjuk valószínűleg izomban mért súlyra érti, nem zsírban.
30N
Jelenleg 19,3 a BMI-m egy online kalkulátor szerint és tökéletesen elégedett vagyok magommal, bár egy kis plusz izomnak örülnék. 21,5 volt a legmagasabb értékem kb 5 évvel ezelőtt és akkor már nem szerettem magam.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!