Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 80 kilót mennyi ideig fog...

80 kilót mennyi ideig fog tartani míg leadok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, utóbbi 4-5 évben kicsit megszaladt a súlyom és jó lenne elkezdeni leereszteni az úszógumikat. Fél év/egy év alatt meg tudom csinálni? 173 magas vagyok, 150kg 22F

2020. aug. 18. 11:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Úgy értettem, hogy ha 4-5 évet dolgoztál azon, hogy ilyen súlyra kerülj, akkor ne legyen téves elképzelésed arrol, hogy majd pár hónap alatt eltűnik. Az is kimondottan jó tempó, ha ugyanannyi ido alatt fogysz le, mint amennyi alatt meghíztál
2020. aug. 18. 13:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Jó hát gondoltam hogy nem 1-2 hónap de azért nehogy már 5 évig tartson :/
2020. aug. 18. 13:20
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Elsősorban rajtad múlik, hogy meddig tart.
2020. aug. 18. 13:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Zsír. Mindent meg fogok tenni hogy minél gyorsabban meglegyek.
2020. aug. 18. 13:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyél meg mindent, az, ha éhezteted magad vissza fog ütni. 2-3 évben kell gondolkodnod, bármennyire is nem tetszik.
2020. aug. 18. 13:33
 16/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam hogy éheztetni akarom magam. De mondjuk ha a mostani napi 4500-5000 kalóriát megvágom 1300-1500-ra attól semmi bajom nem lesz, ugye?
2020. aug. 18. 13:36
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Hogyne lenne bajod, számodra ez is éhezés! Kezdésnek bőven jó 1000-el csökkenteni, bár szerintem fölé lőttél az 5000-el, 2500-3000 már jó volna indulásnak. Ami még érdekes lehet, hogy elmenj előtte orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad, ha dokumentálják a fogyást, akkor az esetleges plasztikát is TB alapon elvégzik.
2020. aug. 18. 13:46
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Fél év/egy év között a / jelet cseréld ki plusszra és kb annyi időbe. Én 93ról kezdtem, valamikor tavasszal, márciusban kb. De eleinte még nem nagyon tartottam be a deficitet, sokszor túl is léptem. Én az édességeket annyira nem élem, azt nem volt nagy dolog teljesen elhagyni de néha egy chips vagy hasonló lement és azt nehéz volt letenni. Szóval lassan megindult a fogyásom, az elején igen gyorsabban, pedig nem voltam hatalmas túlsúlyban. Aztán most 5 hónap után vagyok 78 és most már lassabb lesz biztos, de még hátravan valamennyi. Nem törekedtem a gyorsaságra, te se keseredj el hogy milyen hosszú lesz. De hidd el, sokkal könnyebb így, pár hetente/havonta egy 500-1000el csökkenteni az adagot, mint hirtelen 2000 alá. Akkor kaparnád csak a falat éhesen. Van aki így is lefogy, nem mondom hogy nem. De ehhez nagyon erős önkontroll kell, és nem is jó a szervezetet így éheztetni. Szóval a megoldás: lassabb de biztosabb. Sokkal nagyobb az esély, hogy tartós lesz, és a bőröd is fel tudja venni ennek a fogyásnak a tempóját, nem biztos hogy megnyúlva marad. Nem hiába létezik az a közmondás, hogy lassan járj tovább érsz. Sok sikert!
2020. aug. 18. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
Sztem ne vágd meg ennyire a kalóriát, mert akkor biztosan belebuksz az első pár hét után. Egyetértek a 17-es válasszal, sztem is inkább 2500 körüli kalóriával indulj el, mellette járj el úszni, sétálni, és fokozatosan emeld a mennyiséget, ahogy bírják az izületeid. Pont az izületek védelme miatt sztem fontos lenne szedned vmilyen izületvédőt is, illetve fogyassz rengeteg folyadékot. Sztem ekkora súly leadása reálisan 1-1,5 év, mivel fiatal vagy, sztem a bőröd se biztos, hogy nagyon megsínyli, simán visszahúzódhat, főleg, ha odafigyelsz a folyamatos ápolásra: jó minőségű olaj masszírozva minden este, kollagén, rengeteg víz és persze a sport (nálad majd az első 30-40 kg leadása után komolyabban). Sajnos főleg genetikán múlik, de ezekkel rengeteget tudsz segíteni a bőröd állapotán.
2020. aug. 18. 14:41
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Számíts 2 évre, de utána sem hagyhatod abba az egeszséges életmódot, ha normális emberként akarsz élni.
2020. aug. 18. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!