80 kilót mennyi ideig fog tartani míg leadok?
Ne mondjatok ilyeneket, hogy 6-7 hónap, te kérdező meg ne erre számíts. Ezzel csak elveszik a kedvedet.
Nem egyenletesen fogsz fogyni. Az első évben lemehet akár 40 kiló is, az elején gyorsabban fogysz nagy súlyból. A második évben 20. Az utolsó tízzel meg fogsz szenvedni. Még az is lehet, hogy le sem megy, bár te még fiatal vagy, neked könnyebb.
Én az első évben fogytam 3o kilót, másodikban 20-at, az utolsó 10-zel második éve szenvedek. 130-ról indultam, nő vagyok és 2x annyi idős mint te. Ezért mondom, hogy a te korodban azért könnyebben megy.
3#
Igen, normál esetben és akkor is inkább 0,5-1kg körül.
... de jobb úgy definiálni, hogy a testsúlyod 1%át veszítheted el maximum hetente és ha alacsony a testzsírszázalékod akkor kb a 0,5%át a lehető legjobb fogyáshoz.
Viszont amikor egy 150kgos férfiról van szó, ezek mind kimennek a kukába. Ő rengeteg zsírt fog veszteni hírtelen ha elkezd diétázni és szerintem akár 40kg 3 hónap alatt is teljesen reális, sőt ennél több is de az már tényleg nem egészséges.
Majd mikor elér egy normális testzsírszázalékot, mondjuk olyan 35%ot, ami még mindig elhízott akkor már jócskán lelassul a folyamat és akkor tájt fog rá vonatkozni az átlagos emberekre vonatkozó "szabályok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!