Milyen technikával lehet ilyen lábam?
Szerintem ez genetika. Nekem ilyen labam van, de masnak ugyanolyan sullyal, mint nekem, nem lesz ilyen, ha nem igy allnak eleve a csontjai.
Ha vastag es tonkszeru labad van, az ertheto, miert zavar, de ha lefogysz, sportolsz, izmosodsz stb, akkor is tetszeni fog a labad (jo esetben), ha siman csak vekonyabb lesz, de egyenesebb, mint a kepen vagy egyeb.
5 Az x lab is lehet genetika, hugomnak pl x laba van, most meghizott egy kicsit, igy sokkal durvabban latszik, vekonyan nem annyira, de ugy is x laba volt. Viszont sok olyan elotte/utana kepet lattam, ahol a dagi verzion x laba volt a lanynak, a lefogyott kepen viszont egyaltalan nem. (Nem ilyen ps-elt fogyikapszula reklamkepek, hanem valos emberek fogyasi kepei :D)
Amugy tenyleg azt mondjak, a focitol lesz ilyen, en mondjuk lanykent tul sokat nem fociztam, de azert gyakran bealltunk egy baratnommel altalanos iskolaban a sracokhoz focizni az udvaron, de ketlem, hogy attol lenne ilyen a labam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!