Most romba döntöttem az eddigi eredményemet?
Figyelt kérdés
Két hete össze-vissza zabáltam. Plusz nem mentem el sportolni. Egyszer csak elkezdődött, hogy ugyan egy csoki belefér, egy sajtburger belefér, egy cola belefér. És átlagba egy 2000-2500 kcal körül ettem. Nem mozogtam semmit. Viszont megjött a mensim és eléggé fel vagyok fújódva. 75kg vagyok. Ugyanennyi voltam a zabálás előtt is.
Valamiért nem moccan a mérleg se le , sem fel (hál’ istennek).
Valaki mondja már meg, vagy magyarázza el mi ez!? :)
Plusz info PCOS -m van. Mensi előtt illetve közben magamba tartok kb 2-3 kilógrammnak megfelelő vízet. Mensi után ennyivel csökken a súlyom.
2020. aug. 17. 13:23
1/2 anonim válasza:
Ha nem híztál, akkor ezek szerint nem, lehet, hogy még így is súlytartásban voltál. Az viszont sokat mondó, hogy ilyen rohamok rád törnek, valószínűleg rosszul alakítod az étkezésedet, vagy túl keveset eszel.
2/2 A kérdező kommentje:
Valószínűleg keveset ettem. 1200-1300 Kcal-t ettem egy nap. Viszont az is igaz, hogy 155cm vagyok.
2020. aug. 17. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!