Mikor lesz látható kilókban is a fogyásomnak az eredménye?
Figyelt kérdés
A karantén óta igyekszem egészségesebben étkezni, én főzök magamra, így nagyobb a kontroll és rendszeresen sportolok, előtte viszont csak elvitelre ettem és nem mozogtam. Főként biciklizek, túrázom, néha itthon tornázom. Már látom magamon az eredményét, mások is megjegyezték már, ami korábban nagyon szűk volt most pont jó vagy bő rám, de kilókban még sincs változás, vagy folyamatosan jojóyik rajtam 2-3 kiló, pedig lenne miből leadnom. Jobb lenne ha néha kímélőbb edzésre váltanák, mint a nagy teljesítménytúrák vagy az órákig tartó biciklizés?2020. jún. 2. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem fogysz nem vagy kalória deficitben. Egyél kevesebbet.
2/4 anonim válasza:
Az egészségesebb étkezés nem vezet fogyáshoz, csak ha kevesebbet is eszel.
Ha annyira látszik rajtad, hogy fogytál, akkor meg a mérleged lehet rossz, vagy csak bemeséled magadnak, mások meg kedvességből mondják, ha tudják, hogy fogyni szeretnél. Egyébként a fogyás előbb látszik a kilókban, mint külsőre, tehát már itt nem stimmel a dolog.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint 5 kg után szokott meglátszani, hogy valami történik. Ha kgban nem fogytál, akkor valószínűlrg izmosodtál, annak meg nehezebb a súlya, mint a zsírnak, és at izom kisebb is mint a zsír térfogata. Ergó ha izmot építettél az eddigi zsír helyett a testedre, akkor elképzelhető, hogy látod, de a mérleg nem mozdul. Esetleg ezek után még vedd hozzá a mérlegelshez a centik mérését, azz tutira tudod követni, hogy mi történik a testeden. :)
4/4 anonim válasza:
Az egészséges életmód még nem jelent fogyást,én még híznék is tőle,mert a súlyom az egészséges alatt van:D
Persze ha eddig összevissza zabáltál és most csökkented is az adagokat,akkor vezethet fogyáshoz,de kicsit bizonytalan,jobb ha számolod is a kalóriát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!