Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez még belefér?

Ez még belefér?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, fél éve tudatosan változtattam az étkezésemen, illetve edzeni is elkezdtem, amivel már majdnem 30 kilótól szabadultam meg.

Általában normálisan táplálkozom, de tegnap kicsit elszaladt a ló, ezt sikerült megenni, meginni:

Reggeli: 1/2 szelet kenyér vajjal, 10 g töpörtő, 1 paradicsom, 25 g sajt

Tízórai: 1 barack, 1 normál fahéjas palacsinta

Ebéd: 150 g lecsó csirkével, 1/2 cső főtt kukorica

Uzsonna: 1 barack

Vacsora: 20 g töpörtő, 50 g sajt, 1/2 házi meggyes rétes

Vacsi után: 2 darab házi áfonyás muffin, 2 korsó sör

Az edzés az egy kis erősítés volt és 45 perc szobabicikli.

Általában 17 óra után egyáltalán nem eszem, illetve nem eszem ennyi édességet,sem zsírt, gyümölcsöt pedig csak délelőtt szoktam. A fehérje tegnap minimálisra sikerült, ennél több szokott lenni normál esetben, de a tegnapi nap sajnos így jött ki.

Nyugtassatok meg, hogy időnként mással is előfordul, hogy kicsit elveszti a kontrollt.

2020. aug. 15. 07:24
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Amit leírtál, az gyakorlatilag koplalás, ez van vagy 1200 kcal!!!!

Ha máskor még kevesebbet eszel, akkor rövidesen kórházban kötsz ki!

2020. aug. 15. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Koplalás vagy nem, ez tiszta sz*mét.
2020. aug. 15. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap velem is elszaladt a ló, de inkább le se merem írni, az hogy nézett ki. Betolhattam vagy 5-6000 kalóriát, ha nem többet. Sajnos. Ez neked tegnap nagyon kevés kaja volt.
2020. aug. 15. 08:07
 4/8 Lachesys ***** válasza:
100%
Ha már 30 kilót leadták tudhatod hogy 1 nap semmi. Az szokott lenni a baj, hogy elindít a lejtőn. De ha visszaallsz normális étkezésre nem lesz semmi baj
2020. aug. 15. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Elveszti a kontrollt"?

Én tudatosan iktatok be csalónapokat és nem csak félévente. Előre eltervezem mit egyek. Pl a héten több mindent megkívánok, akkor hétvégén egy nap azokat fogom enni.

Néha beleférnek ilyen napok

2020. aug. 15. 08:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Az teljesen világos, hogy szemét kaják, épp ez a probléma, ami a kérdést felvetette, na meg a kalóriamennyiség. Alapvetően nem ilyesmiket szoktam enni, de most valahogy így jött ki a lépés. Egyébként ez nem tudom, hogy lenne mindössze 1200 kcal, én legalább 1700-nak számoltam. A normál étrendem van olyan 1200-1300 kcal környékén, minimális nasival, normális adag ebéddel, és több fehérjével (húsok, túró, tojás).
2020. aug. 15. 10:01
 7/8 A kérdező kommentje:
A csalónapot nem kultiválom túlzottan, inkább annak a híve vagyok, hogy megpróbálom beilleszteni a napi étrendbe, amit megkívánok, vagy lemozogni, pluszban. De általában elég ritkán nasizok, mondjuk havi 2-3 alkalommal fordul elő, hogy megkívánok egy kis palacsintát, vagy valami sütit, nem naponta 4-szer. :D
2020. aug. 15. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámoltam neked kalóiabázissal 2061 kalória. De az egész egy merő szemét, nem tudom milyen változtatást csináltál az életedben, de ha ilyen kilengésed volt minőségügyileg, akkor a hétköznapokban engedj magadnak egy picit többet, mert nem fogod bírni. Felejtsd el az 5 után nem eszek dolgot és egészséges tartható életmódott tervezz meg.
2020. aug. 15. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!