Ha egy közel 100 kilós diétázni kezd akkor hány héten belül kezd el látszani rajta a fogyás?
98 kilósan (185 cm magasság) három hete el kezdtem diétázni. Ételből olyan 1000-1500 kalóriát viszek be egy nap (szinte mindennap eszek halat és zöldségeket), ami az innivalókat illeti próbálok minél több vizet inni, sajnos megiszok egy doboz ivólevet (tudom mennyi cukor van benne), illetve 2 csésze kávét egy kanál cukorral.
Mindennap sétálok kb fél órát és 9 órát dolgozom (bár ott nem kell sokat járkálnom, mozognom, nagyrészt irodai munka).
Lassan egy hónap telt el, de még nem látok magamon változást. Vajon hány hét múlva lesz szembetűnő?
Hasonló paraméterekkel, mikor edzőhöz kezdtem járni, 2-3 hét után már megjegyezték mások, hogy látszik.
Persze az elején a nagy része inkább a puffadás meg a víz. De látszott. :)
Én voltam 100 kg tizenêvesen, (175cm), 18 kg mínusz nem tűnt fel senkinek. 25 már igen. 8 hónap alatt ment le koplalással sajnos.
Jelenleg 34 éves elmúltam, sokat jojózott a súlyom évekig.
Most 115 kg vagyok, 170-ről kezdtem êletmódváltásba. Érzem magamon ês a ruháimon is, minden cuccom lóg rajtam, de még nem tűnt fel senkinek a fogyás. Vagy nem mondják. Ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!