Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki 20-30 kilót adott le hány...

Aki 20-30 kilót adott le hány kiló fogyás után kezdett el látszani a valtozás?

Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 104 ről jöttem le 85 kilóra 3 hónap alatt. Változó. Van aki már észre vette rajtam 5 kiló után is, de olyan 8 kiló után már mindenki látta. 15 kiló után már egyértelmű lett, mert nem csak a hasam ment le, hanem a kerek fejem is összébb ment.
2018. jún. 17. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ és gratulálok nagyon ügyes vagy:)
2018. jún. 17. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert, kitartás. Nem vagy egyedül. Megéri lefogyni. Sokan szenvedtünk, de kibírtuk.
2018. jún. 17. 13:39
 4/6 anonim válasza:

Én 130 kiló vagyok és 16 éves leszek...

Hogy tudok lefogyni?

2018. jún. 17. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
10 kilónál már mondták az ismerősök, hogy fogytam, de én nem vettem észre, pedig tényleg sokat változtam, csak tudod hogy van, mindig látja magát az ember... Aztán megláttam egy képet tizenpár kilónál és meglepődtem. Nagyon összevissza fogyok, pár kiló alatt átalakult a fejem, szóval észrevehettem volna. De meztelenül a hasamat látom, az pedig nem változott sokat. Nyilván a mérleg és a nadrág azért mutatott változást, de magamra nézve sokáig nem vettem észre.
2018. jún. 17. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Én megéreztem az 5 kilót is amit leadtam, de amikor a 10-et, arra a környezetem is felfigyelt, az arcom is karcsúsodott... :D

47 kilót fogytam egyszer 17 évesen, azóta 10-15 kilót fel-le mozgatok, igazából nem látszik, hogy pufi vagyok, a ruha takar és csak pocim van póló nélkül is.

25/F

2018. jún. 18. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!