Ilyen felső alá kell még Szerintetek melltartó? Milyen ruhát vegyek edzőterembe, ami jó minőségű? Kinek mi vált be? 23/l
2020. aug. 14. 09:04
1/9 anonim válasza:
Dehogy kell ez alá melltartó. Nyomathatod így. Decathlonban nézzél szét, az ottani cuccok szerintem kellően jó minőségűek.
2/9 anonim válasza:
Nem kell melltarto... Ez sport top, csak magara viselik
3/9 anonim válasza:
Sportmelltartó alá értelemszerűen nem kell; sima top alá viszont igen, mivel annak nincs tartása.
5/9 anonim válasza:
Ez konkrétan egy sportmelltartó, ez alá nem kell semmit venni. Inkább fölé vegyél valamit, nyilvános helyen illik felöltözni.
(Én is járok terembe, jó alakom van, nem irigy vagyok, de a férfiak se félmeztelenül edzenek, legyünk már igényesek magunkra)
6/9 anonim válasza:
Én is ilyenben edzek. De én ráveszek 1 trikót , mert végül ez sportmelltartó. Nem mutogatni akarom magam hanem edzeni.
7/9 anonim válasza:
Wow, hova fogsz jarni edzeni? :D
8/9 anonim válasza:
Dehogy kell :D
De tényleg vegyél még rá valamit
9/9 anonim válasza:
Hát ez a ruhadarab maga melltartó, minek kéne alá még valami ? Sportoláshoz meg pláne nem. Fölé egy laza póló viszont elkelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!