Nállatok is a fogyókúra mindig "holnap" kezdődik? XD

Sok évig én is így voltam vele, este mindig jól bevacsoráztam és közben arra gondoltam, hogy majd holnap elkezdem... Aztán persze soha nem lett belőle semmi, mert nálam a fogyókúra mindig abból állt, hogy meddig bírom étel nélkül. És hát délnél tovább még soha sem bírtam. :-)
De fél évvel ezelőtt a férjem nézegette a régi képeinket és csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy milyen karcsú voltam amikor megismerkedtünk. Hirtelen rádöbbentem, hogy milyen igaza is van, és akkor döntöttem el, hogy nincs több holnap, most rögtön kezdem. Felpattantam a szobabicajra és rögtön tekertem is 30 percet. Azóta okosan, kalória és szénhidrát számlálással diétázom, semmiről sem mondok le, de mindent mértékkel eszek. Fél év alatt 20kg ment le, még 20kg hátra van. :-)

21:16
igazából semmi olyan különlegeset nem csináltam
75 kilo voltam, és azt mondtam nos most akkor ebből elég volt, ez nem jó így nekem, egészségesebb és perzse csinosabb is szeretnék lenni
igazából érdekes volt, mert még egyszer vacsorára ment egy szelet torta, és utána már reggel úgy ébredtem hogy nos akkor ezzel lezártuk a multat, most jön a változás
lementem a közértbe gyalok, és bevásároltam sok zöldésg-gyümölcsöt
igazából annyi volt h reggelire sokat ettem, teljes kirőlésű kenyérből 3 szelet, rá vajkrém, felvágott, sajt+zöldség, aztán szépne elhagytam a felvágotatt, és most már mozzerella sjat megy a szendvicsre+sok zöldség
tízórai egy jó nagy gyümölcsaláta (minden idénygyümölcsből összeválogatva)
ebéd: köretnek (rizs, krumpli) perzse kisebb adag, mellé hús, avgy hal, és mellé csalamádé, kovászos ubroka (salátát nem nagyon szeretem)
uzsonna: alma, joghurt stb
vacsora: egy pohár tej, pár puffasztott rizs paradicsommal, lecso, gyümölcsleves, korpfot keksz joghurttal, mozzerella sajt stb
fél óra futás+1óra bicikli+nyújtás
mellette sok víz
nekem igazából ennyi volt, 10 kilo hamar lement, most mértem magam 63.7:DD
166 centi vagyok, úgy 50-55 kilo szeretnék lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!