Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 14 évesen a 48 kg...

Szerintetek 14 évesen a 48 kg az normális vagy túl kövér vagyok? És 165 cm vagyok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
163 cm vagyok és 50 kg. a legkisebb ruha is nagy rám és mindenki szerint vékony vagyok, szerintem is. hogy lenne neked akkora segged mint egy mamutnak, ha te magasabb vagy nálam és súlyra is kevesebb?
2010. aug. 4. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
kamu kérdés
2010. aug. 4. 17:35
 13/17 A kérdező kommentje:

hogy lehetne ez egy kamu kérdés??

az kamu kérdéses elöttinek a válasz: igazából anyukámtól örököltem a nagyobb feneket és azon van a legtöbb súly :(

2010. aug. 4. 17:41
 14/17 anonim válasza:
29%

Lehet, h durva leszek, de megmondom a frankót:

TE NORMÁLIS VAGY???? Ha 120 kg lennél, na az nem lenne normális. Egek, még fejlődesz, aztán ha már nő lett belőled, megállapodik a súlyod.

Utálom az olyan tizenéves kis csitriket, akik 14éves gyerekfejjel kövérnek gondolják magukat.... basszus a pasik meg a hiúságod mellett törődj a tanulással, kisanyám, aztán mejd ha feln˜őtt lettél, akkor elég lesz gondolkodni azon, hogy mit is kezdj a külsőddel, ha nem épp megfelelő a számodra. ez az alkatod még nagyon sokat fog változni. Egyik csaj ismerősöm 14évesen volt vagy 80kg, aztán most 20éves és gyönyörü az alakja. Neked is kialakul még. Amúgy meg ha a pasid szeretne, nem érdekelné h milyen az alakod. Szal sztem, te még ehhez túl kicsi vagy. és mint mondtam egyelőre foglalkozz mással, ne ennek szenteld az idődet. Ennyi.

2010. aug. 4. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:
ezzel a kérdéssel csak a butaságodat bizonyítod. majd ha igazi problémád lesz akkor gyere a fogyókúra rovatba és kérdezz.
2010. aug. 4. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Mitchie?xD

Áh nem..csak vicceltem :9

Amúgy nem vagy kövér nyugi már...nem igaz folyton azok kérdezgetik,hogy kövérek-e,akik tök vékonyak-_-

Amúgy a pasidat meg dobd,mert egy f_asz lehet :'D

2010. aug. 4. 17:52
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

legalább jó fejek is tudnak írni. :)

2010. aug. 4. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!