Szerintetek 14 évesen a 48 kg az normális vagy túl kövér vagyok? És 165 cm vagyok.
hogy lehetne ez egy kamu kérdés??
az kamu kérdéses elöttinek a válasz: igazából anyukámtól örököltem a nagyobb feneket és azon van a legtöbb súly :(
Lehet, h durva leszek, de megmondom a frankót:
TE NORMÁLIS VAGY???? Ha 120 kg lennél, na az nem lenne normális. Egek, még fejlődesz, aztán ha már nő lett belőled, megállapodik a súlyod.
Utálom az olyan tizenéves kis csitriket, akik 14éves gyerekfejjel kövérnek gondolják magukat.... basszus a pasik meg a hiúságod mellett törődj a tanulással, kisanyám, aztán mejd ha felnőtt lettél, akkor elég lesz gondolkodni azon, hogy mit is kezdj a külsőddel, ha nem épp megfelelő a számodra. ez az alkatod még nagyon sokat fog változni. Egyik csaj ismerősöm 14évesen volt vagy 80kg, aztán most 20éves és gyönyörü az alakja. Neked is kialakul még. Amúgy meg ha a pasid szeretne, nem érdekelné h milyen az alakod. Szal sztem, te még ehhez túl kicsi vagy. és mint mondtam egyelőre foglalkozz mással, ne ennek szenteld az idődet. Ennyi.
Mitchie?xD
Áh nem..csak vicceltem :9
Amúgy nem vagy kövér nyugi már...nem igaz folyton azok kérdezgetik,hogy kövérek-e,akik tök vékonyak-_-
Amúgy a pasidat meg dobd,mert egy f_asz lehet :'D
Köszi!
legalább jó fejek is tudnak írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!