Így szerintetek tudok fogyni?
Szóval eléggé túlsúlyos vagyok. Szeretnék egy 20kg-tól megszabadulni. Pár hete belekezdtem az életmódváltásba. Leírom a napi rutinom hogy mit eszek.
1. Reggelire általában 2 szelet teljes kiőrlésű ceres toast kenyeret eszek 1-1 szelet felvágottal (párizsi,sonka stb.) De van olyan is hogy 2db virslit eszek mustárral)
2.(A suliban minden nap van egy tesink vagy egy úszásunk de pl. most mivel nyár van ez igazából kiesik, meg persze hétvégén is)
Az ebédem igazából bármi lehet ami főtt kaja. A cukrot és az olyan kajákat amiben sok liszt van azt kerülöm. De amibe csak kevés liszt van azt megeszem. Pl. Egy nokedlit nem eszek meg mivel ugye az kb. tömény liszt , de mondjuk ha főzelék van ebédre, akkor pont le****om ha van benne 1-2 kanál liszt, mivel ugye nyilván(!?) anyám főz.
Este szoktam fél órát tekerni szobabiciklin.
A vacsorámat általában 7-8 fele szoktam elfogyasztani amikor végeztem a biciklizéssel. A vacsim általában smoothie gyümölcsökből mandulatejjel, vagy valami cukrozatlan tejtermék. Pl. Natúr joghurt vagy az a zacskós laktózmentes mozzarella sajt. De olyan is van hogy ugyanaz mint az ebéd de olyan nagyon ritkán van.
I3/F (direkt írtam így mert külömben tiltaná a gyakori kerdesek)
Ja az ennyi idősen nem életmódot váltanod hanem el kéne fogadnod magad kommenteket nem kérem,mivel tapasztaltam hogy az elhízás már az egészségem rovására kezd menni
Ja tényleg, ezt persze mind úgy csinálom hogy beleférjen a napi kcal keretembe ami napi 1500-1600
**különben
Amúgy azt kifelejtettem ha azt eszem vacsira mint amit ebédre akkor 5-6 fele fogyasztom el
Elso vagyok, az is lenyeges eddig mennyit ettel.
Fogyni igazabol eleg egyszeruen lehet csaknaz nem mindegy hogyan. Feltetelezem fontos az egeszseged megtartasa. A parizsi, sonka virsli nem a legjobbvalasztas, kiveve ha valami magas hustattalmu es mesterseges dolgoktol menteset valasztasz, de igy sem ajanlanam minden nap.
A smoothie sem a legjobb valasztas estere.
Mindezektol fuggetlenul, a kerdesedre valaszolva ha kevesebbet eszel igy mint eddig fogyni fogsz, de nem minosegi fogyas lesz.
Tovabba ilyen idosen nem nagy fogyokurakban kene gondokodni az egeszseged erdekeben hiszen meg boven fejlodesben vagy. Szimplan egyhagyni a feldolgozott elemiszereket, cukros liszes dolgokat es mindenflee uditot is. Sok zoldseg fogyasztasa erosen ajanlott, es minosegi etelek.
Termeszetesen a testmozgas is
Irtad hogy erzed higy az egeszseged rovasara megy. Az sem mindegy hogy esetleg kialakult e valami mar mert bizonyos esetekbwn bizonyos eteleket nem ajanlott fogyasztani
Az egeszseges fogyas egyebkent osszetettebb annal mintsem itt meglehessen valaszolni mert sok a kerdes.
Meg az 1600 is edes keves, nemhogy az 1300. Ennyi plusz sullyal biztosan sokkal tobbet ettel es ez drasztikus valtozas lenne egy felnottnek is nemhigy egy fejoodesben levo szervezetnek.
Alapanyagcsere alatt tilos enni mert tonkre teszed magad teljesen.
6# Az bőven kevés kalória számoláshoz.
A testzsírszázalék is kéne egy pontosabb tipp adásához.
... de igazán majd csak a gyakorlatban látja meg, hogy tényleg mennyi lehet a kalória szükséglete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!