Hogyan ne egyek egész nap unalmamban?
Saját vállalkozásban dolgozom irodában, így mondhatni egész nap ehetek amikor akarok, nincs fél órás ebédidőm vagy kávészünetem, és ezt kihasználva unalmamban eszegetek is. Nem vagyok túlsúlyos, de ha így haladok előbb utóbb az leszek, főleg mivel régebben ha stresszes voltam, rosszabb időszakaim voltak rajtam az nem evéssel csapódott le, de valamiért ez megfordult egy ideje és már evésbe fojtom a problémáimat. Az irodám a lakásom alatt van, szóval hazaugranom sem tart semeddig valami harapnivalóért, és a hobbim sem könnyíti meg az életem, mivel írni és olvasni szeretek. Szintén ülő foglalkozások ami közben jó csipegetni.
Nem konkrét étkezéseket csapok óránként, csak hopp egy fél bögre gabonapehely, hopp egy paradicsom, hopp egy szelet sajt, egy kis csoki, egy savanyú uborka stb stb.
Valami tipp, hogy amint egy kicsit félrekoncentrálok pl írás közben egy mondattól, ne azonnal az jusson eszembe, hogy enni kéne valamit?
“ A csipegetés sem 100%-ban nasiból tevődik össze, ahogy írtam is, lehet az épp egy paradicsom, vagy savanyúság, ugyan így lehet egy paprika, bármi gyümölcs, de süti is, mikor mi van otthon vagy mit kívánok. Mondjuk nem segít sokat, hogy az irodám bal oldalán pékség a szomszéd a jobbon pedig cukrászda :D”
Ilyen hozzaallassal meg felesleges a fogyokura. Ugyanis vagy fejben dontod el, vagy mindig lesz egy bolt/pekseg/cuki az uton, amerre jarsz.
Legyel kemeny magadhoz, igenis tudj nemet mondani. Ne kinozd magad, de ha ugy erzed, csak unalombol ennel, akkor igen is mondj nemet.
Ez a “pekseg ott van az utca tuloldalan” duma meg hulyeseg. Akaratero a kulcs.
7-es veled egyáltalán nem
értek egyet :D könyveket írok, tehát tudok gondolkodni, vannak gondolataim, nem is csekélyen. Nem kong idebent az üresség vagy lötyög a káposztalé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!