Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornát csináljak...

Milyen tornát csináljak ekkora súllyal?

Figyelt kérdés
11kg-t fogytam eddig, mostmar szeretnék elkezdeni lazább tornákat de nem tudom mit. Néztem kardió videókat de úgy ugrálni meg ilyesmit nem tudok...
2020. aug. 6. 23:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, jelenleg 138kg vagyok.
2020. aug. 6. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami könnyített edzést. Plusz figyelj a kajára mit eszel
2020. aug. 6. 23:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Az étrendel nincs már gond, megszoktam. Csak szeretnék mozogni mellette. Heti 2-3x biciklizem kb 8km-t. A maradék napokra szeretnék valami lazább tornát itthonra.
2020. aug. 6. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Leslie Sansone tornáit. Szerintem nagyon jó, séta az alapja.
2020. aug. 7. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nem szeretem a Norbit, és a termékeit sem veszem, de a duci tornája az bejött nekem, mikor még 110 kiló felett voltam. Mellette ellipszis trénereztem. Aztán, mikor könnyebb lettem, váltottam nehezebb edzésre.
2020. aug. 7. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Norbi duci tornát tudom ajánlani. Megmozgat, teljesíthető és kifejezetten azért van, hogy nehogy ekkora túlsúllyal bármi hosszűtávú negatív hatása legyen a testedre. Youtubeon megtalálod
2020. aug. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!