Hogyan eddzek? Punnyadt vagyok.
Figyelt kérdés
Súlyban nem vagyok kövér, viszont inkább zsíros, mint izmos. Fel szeretném cserélni a zsírt izomra.
Itthon szeretnék saját súlyos gyakorlatokat, de nem tudo, hogy pl az hülyeség, hogy mindennap csinálok felüléseket, guggolásokat stb? Vagy inkább csak heti 2-3x sokat?
160cm/50kg
20/L
2020. aug. 6. 14:21
1/3 anonim válasza:
HIT edzést csinálj a saját testsúlyos gyakorlatok után. Vigyél be több fehérjét/zöldséget, este mondjuk 5 után ne egyél cukrosat/szénhidrátot.
2/3 anonim válasza:
Hogy fogytam én?
Kiiktattam sok mindent az eddigi életemből. Például a cukrozott vagy szénsavas űditő italok. Mindennap mozgok. Vagy futok 5 km-t vagy sportolok a szabadtéri kondigépeken, de ha az időjárás nem engedi, akkor a YouTube tele van házi fitnesz programokkal, azt is lehet csinálni. Kirándulni is jó. 18 után nem eszek. Kerülöm a mesterséges adalékanyaggal terhelt ételeket. Olvadtak le a kilók. Bármi jó, amit szeretsz csinálni, a lényeg a folyamatosság.
3/3 anonim válasza:
Teljes testre eddz, hetente 3x elég. Vannak rövidebb, de hatásos tornavideók a neten, még 10 percesek is. A semminél az is jobb, ha 10-15 percet edzel (főleg ebben a melegben), csak lassabban fog meglátszani. Az úszás is jó, legalább nem izzadsz meg tőle :) A súlyodat igyekezz megtartani, ne fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!