Volt màr olyan hogy pl munka utan, vagy egy nagytakaritas utan estére màr nincs eröd csak otthon punnyadni? Az mitöl van?
Szellemi munkat végzek ràadàsul, azutan otthon vacsora ez meg az es ugy vàrom az alvàst mint a nap fénypontjàt. A napban a legjobb érzés hogy faradtan végre lefeküdhetek aludni.
Nekem estère kb mindig elszàll az eröm. De akàr egy hétvégi takaritast nézve is, màr bele sem merek kezdeni igy.mert ebed utàntol hasznavehetetlen leszek akkor, ugy ertve hogy a kutyàval sem megyek igy le futni setalni jatszani, mert ràmtör ez a gyengeség.
Kiprobaltam hogy hàtha ha többet alszok egyszer kipihenem vegre magam rendesen, azaz munka utan alvàs, ejszaka alvàs, ugy hatha birom majd egesz nap.
Viszont ha màsnap aludhatnék barmeddig akkor ejszakai bulizni is tudnék. Az meg valahogy eröt ad ha tarsasagban vagyok es jol erzem magam. Csak màsnap leszek fàradt esetleg egész napra.
Ott tartok hogy ez miatt nem merek neki kezdeni tanfolyamnak sem(a fönök fizetné amugy)mert mar latom elöre hogy en este vagy ejszaka tuti nem fogok tudni nekiülni tanulni.
Ez miatt sportolni sem tudok. Nincs eröm lemmenni se pl futni.de eröltettem magamra otthoni fittnest de csak addig tart a hatasa. Szoval fittness utan közvetlen ugyan felfrissülök mint egy kavetol, de ez az érzés pillanatok alatt kezd zuhanni edzés utan.
Pl este 5 kor fittness de 6 kor màr àgyaznék hogy alszok es igy kell magam erövel tartani hogy kitartsak legalabb 8 ig 10 ig, hogy akkor van alvàs.
Nyomoztam a témàban, nem kronikus fàradtsàg ez, mert terhelesre javul.
Viszont megkeseriti a napjaim.
Vagy ilyen az öregeknél a vègelgyengülés amugy?
Egy kicsit fel kéne erösítened magad vitaminokkal!
Nálam is volt ilyen, hogy vártam már hogy mikor feküdhessek mindennap!
Sokat számít hogy normális táplálkozás mellett meglegyen a megfelelő vitamin bevitel is!
A szellemi munka is le tudja fárasztani a szervezetet!
Idősebbek is vannak akik egész nap pörögnek!
Nézz rá hogy mivel tudod erősíteni az immunrendszered (ezért felelős részét)!
Aztán lehet nálad valami más a probléma!
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!