Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 26,5 kg mennyi idő alatt...

26,5 kg mennyi idő alatt tudnék leadni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 166 cm vagyok és 105 kg voltam. Márciusban kezdtem el életmódot váltani. Azóta 86,5 kg lettem, tehát 18,5 kg fogyást értem el eddig. Az álomsúlyom pedig 60 kg lenne. Tudom, hogy gyorsan nem lehet tartósan lefogyni, nem is szeretnék, csak érdekelne, hogy még mennyi idő kb, míg 26,5 kg sikerül ledobnom magamról. Szerintetek még ebben az évben sikerülhet? Köszönöm a válaszokat😊
2020. aug. 6. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
4%
Kb. 8-10 hónap, ha nagyon szerencsés vagy. Így is nagyon gyorsan fogytál, tovább nem hiszem, hogy tudnád csökkenteni a kalóriákat, csak masszív éhezéssel. Valószínűleg meg is fog állni a fogyás egy időre. Kizártnak tartom, hogy heti közel 1,5kg fogyást tudj tartani, a (0,5kg reális) előbb utóbb a szervezeted behúzza a kéziféket
2020. aug. 6. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem január eleje óta ment le 28 kg. Egy ideje beállt heti fél kilóra, így neked olyan 10 hónapot tippelnék minimum.

25N

2020. aug. 6. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én tavaly augusztusban kezdtem, most értem el (pont ma reggel) a -25 kilót. Röviden: sikerülhet az évben. Nekem colt kb 2x 1.5 hónap mikor stagnáltam. Azzal együtt is, hogy az eleje gyorsan és könnyen ment, a vége belassult. (153cm)

Júli 26: 93.7

Szept 26:. 83.5

Nov 26: 78.3

Jan 26: 76.7

Márc 26: 73.6

Május 26: 71.9

Júli 26: 69.7

Szóval a kitartás és türelem kell. Én közben edzettem, jópár kiló izmot biztos felszedtem.de ebből kiindulva egészséges életmóddal egészséges ütemben kb 3-4 hónap alatt elérheted. És ahogy látom, nálad a kezdeti ütem is kicsit gyorsabb, de lehet csak a nagyobb súly miatt

2020. aug. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!