Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez elegendő a fogyáshoz?

Ez elegendő a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Csupán 3-5kg-tól szeretnék megszabadulni.

Odafigyelek az étkezésemre,nem eszek édességet zsíros dolgokat!

Naponta 1 órát futok. ez elegendő vagy csináljak még pl rubintréka 20percet vagy az 1 óra futás is elegendő?

2010. aug. 4. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem elegendő

de ha van kedved, nyugodtan tornázz többet:D

2010. aug. 4. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem az édességtől hízol, hanem a liszt-től

egyél rizst, sok zöldséget, salátát, és akkor ehetsz néha édességet is, persze nem tömni magadba :)

2010. aug. 4. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem elegendő a napi futás. de ha szépen akarsz formálódni, akkor tornázz is. egyébként szerintem reggelire egyél nyugodtan bármit, mert az energia kell. én is így fogytam le 6 kg-ot. reggelire mindent ettem (hol rántottát, hol péksütit, volt hogy pizzát, volt hogy csokit), aztán ebédre főzeléket, pörköltet rizzsel, leveseket, viszont este már csak zöldséget, gyümölcsöt (gyümölcssalit, gyümölcslevest, salátákat - akár tejfölöset is). és sétáltam mindennap fél órát, meg tornáztam hetente 3-szor. hétvégén meg kemény aerobik + bicikli vagy futás. nekem így ment le a 6 kg 3 hét alatt. de persze kinek milyen szervezete és alkata van, de a leírtak alapján így lefog menni az a 3-5 kg. sok kitartást hozzá!!!!
2010. aug. 4. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

mert eddig minden nap rubint rékáztam is,de észrevettem hogy a hasam kezd keményebb lenni gondolom az izom de a háj meg még ott van az a kevés.ezért úőgy gondoltam hogy r.rékát egy kicsit hagyom max heti2x.

szerintetek?

2010. aug. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!