Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem mozdul a merleg, fog ez...

Nem mozdul a merleg, fog ez egyaltalan valtozni?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve.

Kb 3-4 hete megallapitottak, hogy diabéteszes vagyok, de hatareset a dolog. Tehat dietaval, fogyokuraval tudok valtoztatni. Az osszes megtakaritott penzem egy jobb minosegu futogepre koltottem Vannak 1,2,3 kg-os sulyzoim,pilates labdam. A lenyeg, hogy a dietat korabban elkezdtem, a futogep csak 5 napja ert ide. Azota napi 30-40 percet gyaloglok eroltetett tempoba.

Kb 1 honapja feladtam az edesseget, a szensavas italokat, a ragcsakat. Pici adag barna tesztat, barna rizst eszek rengeteg zoldseggel. Krumpli helyett edes krumplit hasznalok. Kenyer helyett teljes kiorlesu tortillat eszek, de nem minden nap. Amibol csak lehet, lightosat veszek. (Sajt, yoghurt). Ezek ellenere a merleg pont annyit mutat mint regen. Reggel kb 1 kgval konnyebb vagyok mint este. Jobban, konnyebbnek erzem magam, de most vmit vagy rosszul csinalok vagy en egyaltalan nem tudok fogyni. Most 102 kg vagyok. Tobbszor probalkoztam eletem soran a fogyassal, de mindig feladtam. De most, hogy mar az egeszsegem is kockan forog, szeretnek kitartani.

El vagyok keseredve, mert tenyleg nehez volt nekem letenni pl az uditot meg a nasit. De azon gondolkodok, ha ugyse fogyok, akkor minek csinalom. Szerintetek fog ez valtozni? Mit kene tegyek, hogy beinduljon vegre a fogyas?

Van ismerosom aki csak a nasit letette es fogyott 1 honap alatt 5kg-t.

Nem dohanyzok, nem iszok alkoholt. 35/l

2020. aug. 3. 02:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es, bocsánat, hogy így belepofatlankodok a kérdező kérdésébe, de mi a helyzet a reggeli edzéssel ott hogyan kellene időzíteni az étkezést? Ritkán olvasok ilyen hasznos infókat ezen az oldalon fogyással kapcsolatban, de nagyon jó dolgokat írtál.
2020. aug. 7. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Az egyik lehetőség az éhgyomros kardió, ami kéthetente-havonta segíthet pl fogyási szünet esetén az újraindulásban. Ilyenkor előtte 14-16 órával csak víz. (utána ugyanúgy teljes értékű evés)

A másik, hogy ha nem kelsz fel olyan korán, hogy beleférjen előtte egy teljes étkezés, akkor nem is szabad pl fél-egy órával előtte, mert eltelíti a gyomrot és rosszul lehetsz. Ilyenkor érdemes sok vizet inni és edzés előtt fél órával megenni egy magasabb szénhidráttartalmú gyümölcsöt, hogy mégse legyen üres a gyomor és legyen milyen tápanyagból táplálkozni. Ezután viszont nagyon fontos, hogy egy órával kb egy teljes értékű, mindent tartalmazó nagy étkezést együnk, hogy legyen miből építkeznie az izmoknak és az energiánknak is.

Többet sajnos nem tudok, vagy nem biztos forrásból

2020. aug. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!