*megkellett allnom gondolok itt ilyen 15+25 perces hasizom videokra amit egyutt kell csinalni a ketto kozott kellett mindig egy kis szunet.
2020. aug. 2. 19:11
2/5 anonim válasza:
Szia! Én is Chloe Ting videóit csináltam, de nekem nem volt annyira hatásos. Inkább a helyedben megnézném Pamela Reif és Madfit edzéseit. Nekem az ő edzéseik sokkal hatásosabbak!
2020. aug. 2. 21:26
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a Chloe Ting edzéstől laposabb lett a hasam, de a Pamela Reif edzések intenzívebbek ezért egyértelműen jobbak lesznek az eredmények. Viszont ha most kezdesz edzeni akkor Chloe Tinget ajánlom, ha már nagyon rég nem edzettél akkor ott is nagyon látványos eredmények lesznek viszont ne keseredj el ha nem két hét alatt. Én például nem fogytam csak egy kilót (azóta egészséges táplálkozással még kettőt). Egy hónap után viszont már sokkal laposabb lett a hasam. Szóval mindenki más, más eredményeink vannak ugyanannyi idő alatt. Sok sikert!
2020. aug. 24. 20:54
4/5 anonim válasza:
Miért van a kérdés kiemelve? 2 hónap alatt semmi változás a Chloe-s videókkal? Fogyáshoz egyiket sem ajánlom, csak a diétát. Edzéshez meg inkább keress fel egy szakembert, aki majd segít helyesen kivitelezni a gyakorlatokat. Az ilyen otthoni kis ugra-bugrás videóktól senki sem lesz "bomba nő".
2020. okt. 11. 15:52
5/5 anonim válasza:
Én Chloe Ting-re edzettem az elmúlt 6 hónapban. 6 kilót fogytam, azért ilyen keveset, mert a kajára nem figyelek, azt hagytam a régiben. Jó, annyi hogy talán heti 5 tábla csoki helyett igyekszem csak heti 3 táblát betolni :D Már ha összejön.
Nekem nagyon jól bevált, nagyon meg is erősödtem tőle, már nem fáraszt el, nem kihívás, így váltani szeretnék. De ha kezdő vagy, nagyon ajánlom, az utolsóra meg ne hallgass, mert látszik rajta hogy fogalma sincs :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!