Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen népszerű...

Miért lett ilyen népszerű Chloe Ting? Miben jobb, mint a többiek?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Eltudja magát adni,ilyen egyszerű.

Jól néz ki,elég sportos,több ezer videó és kép,instán éli az életét,ami pedig ugye nagyon népszerű az ábrándozó csajok és pasik körében.

Mi kell még 2020ban?

2020. jún. 26. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben, nekem egyáltalán nem jön be. De látom, hogy miért népszerű a fiatal lányok körében.
2020. jún. 27. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen fel lett kapva. Jó a személyisége, sportos, szép, fiatalos. Illetve elég kezdőknek való edzéseket csinál, akik most kezdik nekik célszerűbb az ő videója. Személy szerint én egyáltalán nem fáradok el az "intense" edzéseiben se.
2020. jún. 27. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Szimpatikus és vicces
2020. jún. 29. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy ilyen edzés amiket közzétesz fontos,hogy eltalálja azt a határt ami a többségnek megfelel,aki kezdő és nem jut el egy 20 perces edzés feléig se azoknak a nagy része fel is adja és az már nem fog visszajönni a videóit nézni és csinálni.

Akit viszont meg se izzaszt egy ilyen edzés az továbbra is kattintani fog ihletért,megszokásból vagy egóból,hogy ez neki simán megy.

Erről szól az egész,ha sikerül mindenkihez szólnod akkor sikeres leszel és ez neki eléggé megy a számok alapján.

2020. jún. 29. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én december környékén kezdtem el követni, mert egyáltalán nem sportoltam előtte, az ő videói szerintem meg inkább a kezdők felé szólnak. Ha jól emlékszem, karantén előtt kb 4-5 millió követője volt YouTube-on, mostmár rég túllépte a 10 milliót.

Összegezve, szerintem azért mert sokan most, karantén alatt kezdenek neki edzeni, az ő videói erre jók, illetve persze a személyisége is jó, és szép.

2020. jún. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!