Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettem tegnap Burger King-es...

Mi közöd Tőle kérdése:

Ettem tegnap Burger King-es kaját. Hogyan, és miként lehet az, hogy az ilyen fajta "étel" amit ott kínálnak ennyire népszerű?

Figyelt kérdés

Mivel nem volt más kaja nálam és eléggé késő volt, a kollégáimmal elmentünk egy Burgerbe. Mivel 2 éve szerintem nem ettem ilyen kaját, gondoltam egye fene, nézzük meg miért nem jó ilyen helyen kajálni, mert kezdtem elfelejteni. :D

Már alapvetően rossz pont, hogy a nagy táblán hirdetett "Kihagyhatatlan ajánlat"-ra kb 15 percet kellet sorabn állni és további 5 percet várni. Miután megkaptam a 2, azaz kettő darab chicken nuggets burgert (én vagyok a műveletlen, vagy tényleg nem emlékszem biológia óráról a csirke "nággetsz" testrészére?) ezeket mintegy 4 és fél perc alatt a magamévá tettem. Mivel nem csillapodott az éhségem, megettem ebből a förmedvényből még kettőt. Az íze kellemesen semleges volt, némi olcsó majonézzel felturbózva. Elment rá azt gondolom 1180.- forintom. Csak miheztartás végett, a kedvenc hentesemnél ennyiből eszek 25-30 deka sült husit ugyanennyi zöldséggel, amivel 4-5 óra hosszára tökéletesen jól lakom. Arról nem beszélve, hogy a két ételt összehasonlítva mennyit ártok a szervezetemnek... Hosszú távon nehezen kifejezhető pénzben.

Eme kiruccanás után szerintem újabb évekre felejtősek lesznek az ilyen helyek.

Ti mit gondoltok erről? :D

2014. máj. 21. 17:33
 1/7 Loren94 válasza:
90%
te tényleg ennyire unatkozol?
2014. máj. 21. 17:57
 2/7 anonim válasza:
53%

Én viszont ezzel is jóllakom 4-5 óra hosszára, hamarabb is elkészül mint a te kajád + nem is nekem kell tökölnöm az elkészítésével.

+villanyt, vízet, gázt, emberi munkát is kell beleadjál. Így meg már nem annyira biztos, hogy olcsóbban kijön.

2014. máj. 21. 18:05
 3/7 anonim válasza:

Teljesen igazad van, inkább eszek egy menüt 800 forintért, 3 fajta levesből meg 8 fajta másodikból választva ha jól választasz, akkor 7-8 órát kibírsz vele, elédteszik, finom is, és az adaggal sincs gond. Emellett a mekibe(csak az van itt) azt hiszem 500-ért kapsz egy kis sajtburgert, amit semmihez sem lehet hasonlítani, egy kis krumplit, meg 3 dl kólát, vízzel jéggel.

Akkor mérlegelj.

Én sem voltam mostanában ilyen helyeken, meg nem is megyek, ha eszek, inkább többért de finomat, egészségeset.

2014. máj. 21. 18:29
 4/7 reptoid ***** válasza:
90%
Ha nem ízlett, minek ettél belőle még egyet? Utána meg miért panaszkodsz az árára?
2014. máj. 21. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Zsír-cukor arány miatt, a gyártók erre játszanak. Ha sokáig nem ettél ilyesmit, akkor az ízlésed is változik, mivel az ízekhez is hozzá lehet szokni.
2014. máj. 21. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ilyen kajákat. Egy hónapban 2x bele is fér. Nem csinálok belőle lelkiismereti válságot. Mi konkrétan a woopert, a big mac-t, és a sajtos mcroyalt szeretjük a legjobban. Ízre is jók, ha nem lenne íze akkor meg sem enném.Te miért etted meg ha nem volt jó? Hiába szeretem a főtt ételt, a különféle húsokat, néha jó elmenni ilyen helyekre is. Szóval mi a mindenből módjával kategóriába tartozunk.Nem vagyok a híve csak hús és zöldség kombinációnak sem.
2014. máj. 22. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek a mondást? Ha igazán éhes vagy, bármi jól esik. Hosszú műszakban inkább eszik az ember, mint éhezzen. Nem vagyok az a mazochista fajta. Este 8 körül nem volt más elérhető kaja nagyon. Mindegy, egy biztos eléggé kaki az ilyen hely.
2014. máj. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!