Ettem tegnap Burger King-es kaját. Hogyan, és miként lehet az, hogy az ilyen fajta "étel" amit ott kínálnak ennyire népszerű?
Mivel nem volt más kaja nálam és eléggé késő volt, a kollégáimmal elmentünk egy Burgerbe. Mivel 2 éve szerintem nem ettem ilyen kaját, gondoltam egye fene, nézzük meg miért nem jó ilyen helyen kajálni, mert kezdtem elfelejteni. :D
Már alapvetően rossz pont, hogy a nagy táblán hirdetett "Kihagyhatatlan ajánlat"-ra kb 15 percet kellet sorabn állni és további 5 percet várni. Miután megkaptam a 2, azaz kettő darab chicken nuggets burgert (én vagyok a műveletlen, vagy tényleg nem emlékszem biológia óráról a csirke "nággetsz" testrészére?) ezeket mintegy 4 és fél perc alatt a magamévá tettem. Mivel nem csillapodott az éhségem, megettem ebből a förmedvényből még kettőt. Az íze kellemesen semleges volt, némi olcsó majonézzel felturbózva. Elment rá azt gondolom 1180.- forintom. Csak miheztartás végett, a kedvenc hentesemnél ennyiből eszek 25-30 deka sült husit ugyanennyi zöldséggel, amivel 4-5 óra hosszára tökéletesen jól lakom. Arról nem beszélve, hogy a két ételt összehasonlítva mennyit ártok a szervezetemnek... Hosszú távon nehezen kifejezhető pénzben.
Eme kiruccanás után szerintem újabb évekre felejtősek lesznek az ilyen helyek.
Ti mit gondoltok erről? :D
Én viszont ezzel is jóllakom 4-5 óra hosszára, hamarabb is elkészül mint a te kajád + nem is nekem kell tökölnöm az elkészítésével.
+villanyt, vízet, gázt, emberi munkát is kell beleadjál. Így meg már nem annyira biztos, hogy olcsóbban kijön.
Teljesen igazad van, inkább eszek egy menüt 800 forintért, 3 fajta levesből meg 8 fajta másodikból választva ha jól választasz, akkor 7-8 órát kibírsz vele, elédteszik, finom is, és az adaggal sincs gond. Emellett a mekibe(csak az van itt) azt hiszem 500-ért kapsz egy kis sajtburgert, amit semmihez sem lehet hasonlítani, egy kis krumplit, meg 3 dl kólát, vízzel jéggel.
Akkor mérlegelj.
Én sem voltam mostanában ilyen helyeken, meg nem is megyek, ha eszek, inkább többért de finomat, egészségeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!