Ma olvastam egy talán népszerű internetes portálon egy cikket. Csak számomra bicskanyitogató a tartalma?
Nem csak a paleórol van benne szó, hanem hogy például a vitaminfogyasztásnak káros hatásai vannak. Napi 1,2 liter víz fogyasztása is elég lehet a szervezetnek. Nyugodtan tömhetjük a gyereket cukorral, minden következmény nélkül.
A két talán legdurvább: "A paleó kitalálói felülvizsgálták az elveket és beépítették a zsírszegény tejet és a teljes kiörlésű gabonákat az étrendbe." HAHAHAHAHA, gyökerek ez marhaság, ilyen nem történt és nem is fog szerintem.
A túlsúly (25-29BMI) védőfaktor a krónikus betegségek ellen... Nyilván ha nem egy izompacsirtáról van szó, ez is hazugság. Tragédia.
Nálam alap, hogy nem hiszek el semmit, amit egy újságíró leír, inkább utánanézek.
Elég sok újságíróval találkoztam már, kivétel nélkül mind kifejezetten buták, felszínesek voltak és ezek írják meg az "igazságot"...
Én kiragadnám az egyiket, ami azt állítja, hogy nem igaz, hogy túlsúllyal rövidebb az élet.
Mutassanak már egyetlen 90 éves vagy afölötti embert, aki kövér!!
Baromság a cikk úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!