Mennyire zsíros a hasam?
(az ananászos bugyogótól most tekintsünk el, amikor fényképeztem nem gondoltam hogy bárki is látni fogja ezt a fotót)
Mostanában egy kicsit meghíztam és most ennyire zsíros a hasam. Mennyi idő amíg újra lapos lehet? És mennyi idő mire elérem hogy kockás legyen, ne durván, de azért látszódjanak?
Hasizom gyakorlatokat csinálok heti 2-3x (mellette a többi izomcsoportra is erősítek nyugi) és 1-2x kardiózok, futok vagy biciklizek.
Az a baj hogy rászoktam arra hogy nagyon bezabálok, annyira hogy feszüljön a hasam ilyen hülye egészségtelen kajákból.
Vajon mennyi idő amíg újra vékony leszek?
Ja, most esett le..
Hát, azért nem laposabba hasad, mert ahogy írod is, szereted telienni magad. Ha egyszerre sokat eszel, az egy idő után látszani fog a hasadon, mert a belső szervek is képesek tágulni, gyomor, belek ugye az egyszerre elfogyasztott nagyobb mennyiségű étel nyilván domborubb pocakot eredményezz. Egyél inkább többször keveset és kerüld a puffasztó ételeket, mert lehet az is, hogy csak fel vagy fuvodva, attól domborúbb a pocak. Ha igy teszel, laposabb lesz hamar.
9 ezért kell 2X3 percre szolizni menni mondjuk hétfőn és szerdán mert úgy biztosan nem égsz meg, mintha befeküdnél egyből 6 percre folyamatosan
Akármennyire is erőszakoskodik a szoláriumban a kezelő mindig kevés percre feküdj be mert úgy biztos nem égsz meg
Szolárium után érdemes langyos vizben letussolni majd egyből testápolóval bekenni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!