Ha 3 óra után nem eszek fogyhatok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 15:07
3/8 anonim válasza:
Én hasonlót csináltam, nem hogy fogytam, még híztam is. Olyan is volt, hogy napi sport mellett kevesebbet ettem, nagyjából diétáztam, na, itt is híztam. Csak szigorú diéta (már úgy szigorú, hogy semmi plusz kalória) és sport mellett fogyok. Ha lankad a figyelmem, máris hízok. :-(
4/8 anonim válasza:
Miért pontoztok le? Azért mert fogytam? 😀
2.
7/8 anonim válasza:
Bármikor eszel fogyhatsz és egyben nem.
Minden a kalória beviteltől függ.
Komolyan ennyire nehéz kevesebbet enni, mint amennyire szükséged lenne? :D
8/8 anonim válasza:
Igen, ez is egy megoldás. Viszont pont ugyanolyan alapon működik, mint midnen sikeres fogyás. Kevesebb kalóriát eszel, mint ami a szervezetnek kell. Ebben az is benne van, hogy akár hízhatsz is. Ha péládul rengeteg mindent megeszel, sokszorosát egy napi adagodnak a 3 óra előtti időben, akkor híni fogsz. Ugyanúgy az sem jó, ha túl keveset eszel, az sem jó. Nagyjából úgy kell belőni, hogy kicsit többet egyél, mitn amennyire éhes vagy, de kcisit kevesebbet, mitn egy nap szoktál. Így nem leszel nagyon éhes estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!