Mi a véleményetek a mai étrendemről? 40 kg felesleg van rajtam.
Reggeli: 3 tojás olivaolaj 1 kis szelet kenyér
Ebéd: kis adag paprikás krumpli, 6 db kovászos uborka
Uzsonna: 50 g sajt, 1 banán, 4 szilva (ezeket kiszamoltam és összesen majdnem 300 kcal)
Ezeken kívül ettem még egy őszibarackot.
Szerintetek egyek ma még? Mit?
Nem jó.
Minek kenyér?
És hanyagold a paprikás krumplit, meg pörköltet.
Reggel legyen 4- 5 tojás, .
Ebédre gyümölcs , meg hús.
Vacsira meg zöldség.
Miért ne tudnád?
Ha így állsz hozzá, a dolgokhoz, hogy nem tudom így még úgy.
Inkább próbáld meg, hogy miért ne egyem kenyér nélkül?
6-os:
Ha kenyér nélkül akarok tojást enni pl vacsira akkor nem rántottát csinálok hanem megfőzöm. De miért baj ha eszek reggelire egy kis szelet kenyeret? Én egy tartható étrendet szeretnék kialakítani és úgy gondolom kell a ch.
Minek ez a kenyérfóbia? A kenyér az egyik alapélelmiszerünk, egy teljes kiőrlésű, magvas kenyérrel mi a probléma? Amíg belefér a CH-ba és a kalóriakeretbe, nyugodtan lehet enni.
Ezzel a mai nappal inkább az a baj Kérdező, hogy kicsit túlteng a CH benne, fehérjét még mindenképp egyél ma, túró, sonka, vmi zöldséggel esetleg. Vagy sovány hús salátával.
Semmi gond ezzel a reggelivel... A kenyér lehetőség szerint legyen teljes kiőrlésű, ne fehér kenyér, és az se baj, ha jellemzően nem rántottát eszel, hanem többnyire főzöd a tojást.
A kis adag paprikás krumplival, vagy egyéb normális házi főtt étellel semmi gond nincs ebédre.
Uzsira viszont már nem ennék banánt meg egyéb gyümiket, max akkor, ha előtte edzés volt. Ezeket inkább tízóriaira javasolnám, uzsonnára meg mondjuk zöldségeket a sajt mellé, esetleg pár szem mandulát, mogyorót.
Vacsit ehetsz, ha szeretnél, ha viszont éhesnek érzed magad akkor mindenképp egyél, egy laza salátát öntet nélkül, valamilyen grillezett sovány husival, vagy jó ötlet a túró is, amit írtak felettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!