Mit jelenthet ez az álom? Nekem is van egy elég valószínű felvetésem, de érdekel mások véleménye is. Aki úgy gondolja, hogy az álmoknak nincs jelentősége, annak úgyse olvasom végig a válaszát, szóval feleslegesen koptatná a billentyűzetét. 13/L
Úgy kezdődik, hogy egy kocsi jobb oldali hátsó ülésén ülök, már felnőtt nőként (olyan alakkal, amilyet nagyon szeretnék), ablakon kinéztem: Japánban voltam. Egy japán férfi vezette. Mellettem ült a nővérem (gondolom a férfi az ő férje volt), akinek akkortájt fojt el a magzatvize. Nyilván a kórházba tartottunk. Erős fájdalmai lehettek, kalimpált is, és véletlenül letépte a felsőm. Az álom következő részében már otthon voltunk (nem a jelenlegi otthonunkban, hanem egy teljesen újban, ott Japánban) és már a baba is több hónapos volt. A nővéremmel arról beszélgettünk (Japánul), hogy milyen szépen lefogyott a szülés óta, és már majdnem olyan lapos a hasa, mint a terhessége előtt (igazából is elég vékony). A beszélgetésben részt vett egy nagyon bájos, szintén japán származású, nagyjából velem egyidős ifjú hölgy is, akire úgy következtetek, hogy az én barátnőm/jegyesem/feleségem lehetett.
Nyilván azért álmodtam ezt, mert ilyen jövőt akarok elérni. (Nem is az ,,akarok'' kifejezés illik ide, inkább az, hogy ilyen életem lesz!) Amit nem értek, az a pólóm letépése.
folyt*
Bocsánat, elírtam.
Ha ilyen jövőt akarsz elérni, akkor lehet.
Én azt hoztam ki még ebből, hogy ne úgy járj, kelj a világban, hogy mindent figyelmen kívül hagysz, mert elsuhansz életed, és boldog események mellett. Hallgass végig másokat is, és segíts nekik, ha megkérnek rá.
Kocsi (gondolom autó nem lovaskocsi)
A dolgaidat a saját kezedben szereted tartani.
Japán
- Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.
Japán ember
- Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.
Kórház
Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt.
Kisbaba
Szomorúság, kiszolgáltatott helyzet.
Fiatal lány álmában, akinek még nincs gyermeke: tudat alatti vágyakozás a gyermekre. Idegen csecsemőt találni: egy régen elkövetett hibád emléke.
Szülés
- Általában: ötletesség.
Mellesleg nem tudhatod milyen jövéd lesz. Sosem tudhatjuk mit tartogat számunkra a jövő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!