Ezzel az életmód váltással le tudom adni a rajtam lévő felesleges zsírt?
Régebben napi szinten megittam 2.5 liter cukros üdítőt, ami ilyen napi 1000 kalória plusz körül volt, és még nem is ettem mellé semmit.
Kéthete átváltottam ásványvízre és light colara, valamint naponta futok kb 2 - 3 km-et, nagyjából 30 perc alatt.
21 éves srác vagyok, 180 cm magas és 63.6 kg. (Zsírfelesleg a hasamon van, szálkás alkatot szeretnék)
Túl sok felesleg nem lehet rajtad 63 kilósan. Az én férjem ilyen paraméterekkel kezdett hízókúrába.
De válaszolva a kérdésre ha a kajálásod rendben van, kalóriadeficitben vagy fogyni fogsz.
Ha 30kg felesleg lenne rajtad, akkor azt mondanám, hogy ez tökéletes indulásnak, de 180cm és 63kgmmal nincs rajtad messze annyi felesleg, hogy ez normális lenne.
Ajánlatos lenne legalább moderált mennyiségű súlyzós edzés és magasabb fehérje bevitel. Ezzel azt mondanád a testednek, hogy "Hé, ezekra az izmokra még szükséges van, ne bontsd le őket".
Viszont most a kérdés alapján azt látom, hogy mozgásnak csak kardiót fogysz csinálni és mivel nem írtad le így feltételezem, hogy nem figyelsz az étkezésre.
Tehát azt az üzenetet adod a testednek, hogy "Nyugodtan égesd el az izmaimat is, nincs rá szükségem". Aminek az a vége, hogy súlyt vesztem nem zsírt. Azaz alacsonyabb súlyon is hasonlóan fogsz kinézni, mert a zsírral együtt izomtömeget is veszítesz.
Kamu kérdés. Ilyen magassàggal és súllyal lehetetlen, hogy bàrmi felesleged legyen.
Ne etessétek a trollt.
"Most olyan skinny fat alkatom van."
Arra csak az edzés a megoldás, fogyás nem segít rajta, sőt, gyakran még ront is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!