Krumpli diéta vélemények?
Figyelt kérdés
Légyszí kiméljetek attól hogy teli van szénhidráttal stb, tudom!de most fontos lenne..
2020. júl. 28. 16:18
3/5 anonim válasza:
Nem fogsz vele 5 kilot fogyni, esetleg max 1-2 kilot, azonban olyan szinten ehes leszel mar az elso nap vegere is, hogy az hihetetlen. Ennek semmi ertelme az egvilagon, nem ertem miert vannak divatban meg mindig ezek az orult dietak. Eletmodvaltassal es kaloriadeficittel lehet hosszutavon egeszsegesen fogyni, az ilyen tapanyagszegeny 600 kalorias etrendek csak arra jok, hogy szarul erezd magad, es tarthatatlanok honapokig. Gondolom nem 3 nap alatt hiztal meg te sem, tehat nem is 3 nap alatt fogod leadni a felesleget.
4/5 anonim válasza:
A krumpli egy nagyon jó étel. Fogyasztható sütve, főlve, de nem mindegy miben sül. A végletekig finomított és kifacsart napraforgó olaj nem hasznos
5/5 anonim válasza:
#4: Mondjuk nálam a magas glikémiás indexe miatt alapból tiltólistán van.
De ettől függetlenül: olvastad a cikket, amit az első válaszban belinkeltem? Javaslom...
Napi három szem főtt krumpli plusz joghurt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!