A főtt krumpli most akkor hízlal vagy nem? Dietaba/fogyokura idejen lehet enni?
Nem az hízlal,hanem a rengeteg csoki,süti,péksüti--> édesség meg a cukros üdítők.
Ha ezeket elhagyod,garantáltan fogyni fogsz. És én normális (emberes) reggelit,ebédet,uzsonnát meg vacsorát eszem. És eléggé sokat fogytam mikor a fincsi cukrot elhagytam. Rengeteget ettem cukros hami-nyamikat. Pl. Fél liter cola, 1 liter/nap sió/nap stb. Meg 1 üveg nutella, 2 tábla csoki, csomó péksütemény meg nápolyi,keksz.
Szóval ezektől fogsz hízni,ha mindennap sokat eszel belőlük nem pedig az egyszeres sült krumplitól
A kalóriatöbblet hizlal, bármiből is jön. Az édességek és a liszt elhagyása semmire nem garancia, úgy is lehet akár hízni is, nyilván. Csak sokaknak úgy sokkal nehezebb.
Belefér a krumpli, hoghyne. Ez a te diétád s nincs mágikus étel, amitől tuti hízol, a mennyiség fontos. No meg az egészség. A cukrot (nem a gyümölcsbelit) nem ajánlanám, de némi krumpli mehet. Bár tudom, ezzel nem mindenki ért egyet.
100 gramm főtt krumpli 86 kalória. De azt is bele kell számolni, hogy milyen laktató.
Amúgy ezt a 20 kockát nagyon felejtsd el, ne így számolj és ne kényszeresen számolj! Akkor, ha nem görcsölsz ezen sokkal könnyebben megy majd a fogyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!