Főtt krumpli, főtt rizs vagy tepsiben sült krumpli (simán, zsíradék nélkül)? Melyik hizlal legkevésbé?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 13:46
1/5 anonim válasza:
Az amelyikből többet eszel.
Mérték a lényeg.
Mind ugyanolyan üres kalória.
(Meg fog sülni az a burgonya tepsiben, zsiradék nélkül?)
2/5 anonim válasza:
Egyik se. Egyél inkább sült zellert, majdnem olyan, mint a krumpli, és sokkal egészségesebb, diétásabb.
Ha nem akkor káposzta, brokkli.
3/5 A kérdező kommentje:
Felkarikázom a krumplit, tepsire rakom mintha chipset sütnék, csak megsózom és megsütöm szép pirosra. Finom is nagyon. :)
Akkor mindegy melyikre esik a választásom. Köszi szépen!
2014. febr. 27. 14:19
4/5 anonim válasza:
Finomak ezek, de a keményítő az keményítő.. még ha finom is.
A legkevésbé hizlalna? A zsír, amit nem raktál bele nem okoz inzulinválaszt. Ha szénhidrát nélkül kerül a szervezetedbe akkor nem lassítja az anyagcserédet, nem okoz zsírraktározást, ugyan úgy fogysz tovább gyakorlatilag.
5/5 anonim válasza:
Sztem a rizs,utána fött krumpli,majd sült krumpli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!