Mennyire vallik be az etelnaplo vezetese ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 12:24
1/5 anonim válasza:
Beválik. Jobban fogod látni, hogy hol tudsz lefaragni a kalóriákból, és tudatosabb leszel. Persze ehhez nem elég, ha az ételeket felírod, a kalória a lényeg. Kalóruabázisra regisztrálj, oda vidd fel, hogy mit, mennyit ettél és ittál, az oldal minden mást kiszámol helyetted. Állíts be egy célt, így az oldal kiszámolja, hogy hány kalóriát ehetsz egy nap. Ha pontosan vezeted, nagy segítség lesz.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Eleinte jó volt a tisztàn làtàshoz, de több hét utàn meguntam. olyan " fogyókúra " érzete volt szàmomra. Pedig életmódvàltàs történt. Így az új étrendem, új szokàsaim maradtak, a naplózàst abbahagytam.
4/5 anonim válasza:
Az első pár hétben hasznos, amíg kb. megtanulod, hogy amiket te szoktál enni, abban miből mennyi makró és összesen hány kalória van.
5/5 anonim válasza:
Nekem sokat segített. A kalória miatt is, plusz a tudatosabb vásárláshoz is, mert így nem vettem meg fölösleges dolgokat, csak ami a tervben volt. Pénzt is kevesebbet költök és ha nincs itthon más csak, ami a tervben van, akkor nem is tudok mást enni. :) Meg lehet vele tervezni. Látom hogy múlthéten pl miket ettem és mégis éhes voltam vagy nem ment úgy az edzés, akkor áttervezem a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!