Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Légyszí valaki valamilyen 2-3...

Légyszí valaki valamilyen 2-3 napos diéta kellene ami meg is látszik (főleg hason)?

Figyelt kérdés
Igen, tudom hamar visszajön ha nem figyelek de utána folytatom az egészséges életmódot vagyis diétát. De most nagyon fontos lenne tényleg ez a pár nap, mellette napi 20-25 perc hasra,5 perc fenék.

#diéta #torna #fogyás #Laposabbhas
2020. júl. 27. 18:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Ohh 165 cm és 50 kg, semmi okod fogyni szerintem, ez teljesen rendben van :O
2020. júl. 27. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a calici vírust, nekem egy nap alatt lement 2 kiló, mivel egész nap folyamatosan a wc-n voltam, csak a pozíción kellett változtatnom, tekintve az intenzív fosás-hányást :D Egyébiránt, kezd valamit az önképeddel, mert én a 160 centimhez vagyok 50 kiló és ha csak egy kiló lemegy ebből, már kivan minden bordám. Úgyhogy eszed ágában se legyen fogyni, ha változtatni akarsz a külsődön akkor kezdj el sportolni, a fogyástól csak gebébb leszel ami egyáltalán nem esztétikus.
2020. júl. 29. 17:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!