Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így jó lesz, sikerülni fog?

Így jó lesz, sikerülni fog?

Figyelt kérdés

Két hetem van hogy formába hozzam magam. Az utolsó héten eléggé tele ettem minden hülyeséggel magam, ami inkább a hasamon látszik meg. Elterveztem hogy mától egész a két hét végéig nem fogok egyáltalán lisztet és cukrot enni (max ami van a gyümölcsbe), és nagyjából megterveztem a programom is, kicsit a hasamból szeretnék leadni és izmosodni fenékre és hasra és nagyjából csak gyümölcsöket és zöldségeket,simma görög joghurtot és tojást ennék. Mai étkezés :

Reggelire egy bizánci saláta negyedét ettem meg (kerültem a húst, pár szalmakrumpli volt benne de többet nem eszek ilyet reggelire, ez csak ilyen utolsó "csalás" volt). Ebédre ennék két tojást egy közepes ubit és egy közepes paradicsomot. Vacsorára (6 óra körül) vagy egy alma vagy kevés zöldség.

Torna:

Chloe ting 2 weeks shred challenge minden nap, rubint réka 1 óra (vagy minden nap vagy minden második nap) és ha bele fér az időmbe még : [link]

Sikerülhet így Vagy valami más tipp?

2020. júl. 25. 10:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Marha nagy hulyeseg es be lehetne mar fejezni azt hogy gyumolcsot ne egyen az ember!

Egy ismerosom is kivan ettol es rendesen megvalogatott eteleket evett rengeteg dinomsagokat csak a cukrot es lisztet massal helyettesitette. Rengeteg rengetek gyumolcsot evett. Es le adott 20 kg es bomba formaja van! Errol veszel is egy videoban

Insta: Thehungryhungariangirl

2020. júl. 26. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:

#11-es A csaj írta:

"hónapokon keresztül sőt évekig alig ettem szénhidrátot (ekkor meg nem tudtam, hogy ha életmódot váltok, akkor nem kell éheznem 😅) és nagyon nagyon nehéz vissza állni egy olyan étrendre, ahol napi 150 gramm szénhidrátot lehet enni és mégse fogsz hízni... pedig tényleg így van"

[link]

50g szénhidrát 2db alma, hol eszik ő rengeteg gyümölcsöt, ha ebbe a 150g-ba bele akar férni, már ez is egy komoly IR-es diéta.

2020. júl. 26. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazabol nem nagyon azamolgatta ezeket csak a macro/micro tapanyagokat es azt evett a ( jo dolgokbol) amennyit szeretett. Kepei kozt lehet latni sok gyumolcsot eszik.
2020. júl. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!