Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok egy hét alatt 5kg-ot...

Tudok egy hét alatt 5kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan nagyon fontos lenne jelenleg 65-kg vagyok és 60 szeretnék lenni hogyan tudom leadni egy 9 nap alatt ?

2020. júl. 25. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
#10 ha a kerdezo van olyan hulye es kiprobalja, az akar vegzetes is lehet. teged ez nem zavarna egy kicsit? hogy valaki a te hulye tanacsod miatt durvan artott az egeszsegenek, esetleg meg is halt?
2020. júl. 25. 11:09
 12/23 anonim ***** válasza:
37%

Úr isten! 😂😂

Hát, ha kipróbálja, az nem az én lelkemen szárad, de gyanítom 3 nap után megmozdulni sem tudna, és hagyná az egészet a p*csába.

De aki van olyan hülye, hogy hetek-hónapok alatt felszedett mennyiséget 1-2 nap alatt akar ledobni, hát...

2020. júl. 25. 11:25
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
#12 vannak akik komolyan vennek, tudod tapasztalatlan gyerekek is leteznek, akik barmit megtennenek hogy vekonyak legyenek mert azt latjak maguk korul hogy igy tudnanak ervenyesulni. vagy akit szekalnak az osztalytarsai mert duci. es nem mindenkinek van annyi elettapasztalata hogy tudja hogy a sok hashajto keves folyadek kombo kiszaradast okoz, aminek minimum korhaz, legrosszabb esetben temeto a vege. nem tudhatod ki olvassa a valaszod es veszi komolyan. oke viccelj felnottekkel, akik ertik a tetteik kovetkezmenyet, vagy ha nem is, kepesek vallalni a kovetkezmenyeit. de nem tudhatod, milyen ember a kerdezo.
2020. júl. 25. 11:34
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Valóban nem tudhatom, de még mindig csak a kérdésre válaszoltam.
2020. júl. 25. 11:36
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Még ha nem eszel semmit, akkor sem.
2020. júl. 25. 11:43
 16/23 anonim válasza:
100%
Nekem ez akkor sikerült, amikor elkaptam egy fosós-hányós vírust, és egy hétig olyan szarul voltam, hogy ha csak kajára gondoltam már mentem is hányni. De ezt nem ajánlom kipróbálásra.
2020. júl. 25. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Koplalással, hashajtókkal lehetséges, de ezzel saját magaddal szúrsz ki. Próbálj inkább lassabb ütemben fogyni, hogy tartós legyen az eredmény.
2020. júl. 25. 12:21
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

Ha az a cél, hogy alkalomra rádmenjen egy ruha, akkor itt a megoldás:

5 kg zsír az 45.000 kcal

Igazi tempós biciklizéssel kb 450 kcal elégetsz egy óra alatt. Tehát az 100 óra bringa kb. Azaz napi kb 11 óra.

Ez 24 km/h sebesség mellett kb 264 km.

Ennyit kell minden nap letekerned hozzá.

Viszont ez gyilkos mennyiség. Ha megcsinálod, a szervezeted legalább egy hétig regenerálódni fog. Visszahízol minden dekát, ráadásul nagyrészt izmot is fogsz veszíteni, ami helyett zsír fog visszajönni.

Tehát kb ez az ára. Szerintem nem éri meg...

Ha csak koplalsz, akkor ha nem eszel semmit, akkor kb 18.000 kcal mínusz, tehát ez is csak két kilóhoz elég, plusz a vízveszteség, meg kiürülnek a belek, tehát ezekkel együtt meglesz az öt kiló mínusz, de kilenc napig nem jutsz el, addig összeesel..

2020. júl. 25. 12:28
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
NEM. 9 nap alatt akarod helyrehozni azt amit egész eddig elhanyagoltál? Korábban kellett volna elkezdened figyelni a kajára és sportolni. Elkéstél, ez van. Ha most észbe kapsz jövő ilyenkorra már meg lesz az "álomalakod".
2020. júl. 25. 12:56
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

#19: azért 5 kg leadása nem egy év. ;)

10 hét alatt egészséges módon megoldható.

2020. júl. 25. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!