Hasból miért nem sikerül fogyni?
Sziasztok! 1 éve lassan, hogy diétázom és edzek. Sikerült 93kg-ról 80 kilóra fogyni. Még minimum 20at szeretnék. Ezt a súlyt kb 6 hónap alatt sikerült összehozni azóta meg sem moccan a kg. Mondták sokan, hogy ne is figyeljek rá amit a tükör mutat esetleg a centikre figyeljek. Le is mértem magam mindenhol heti minimum 3x edzek viszont a hasamból egy cm sem ment le. Mitől lehet ez?! Próbálom a ch adagom 130g alatt tartani legkevesebbszer elcsábulni az édességeknek. Számolom a kalóriát 1500 körül eszem. Legfőbbképp aerob, kardió edzéseket csinálok néha erősítéseket. Futni, aerobikozni, futópadon emelkedőn gyors séta... és kb 3 hónapja semmi. Kitartó vagyok ettől független mert minden szempontból jobban érzem magam szimplán a vélemènyetekre vagyok kíváncsi h mit lehetne csinálni a hasammal az a legkritikusabb terület. Köszönöm előre is!
165 cm 25 éves nő.
Én hasból/fenékből fogyok mindig utoljára. Már szépen lekarcsúsodik az arcom, a nyakam, a vállam, a karom, a derekam, aztán a lábszáram és legvégül indul el a csípő körüli háj, a hasam, a combom és utoljára a fenekem. Szóval részemről csak kitartónak kell lenni.
Lehet, hogy te is így van összerakva, ott tárolsz legrégebb óta. Viszont ha 3 hónapja nincs változás, akkor felül kell vizsgálni, hogy biztos 1500 kalória-e az 1500 kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!