Ki hogyan, mennyit, fogyott le? Mi volt az a pont amikor átkattant az agy? Mit mozogtatok?
LCHF életmód, ( zsír alapú étrend kevés szénhidràttal).
-52 kgnàl jàrok.
A külsőm sose érdekelt. Viszont a súly ràment az egészségemre. Mindennapos fàjdalomban éltem, beteg lettem, és azt éreztem, hogy ha nem vàltoztatok végleg, meg fogok halni. Na akkor àtkattant valami. Lassan màsfél éve csinàlom.
Mozgàs: 2 hónap utàn kezdtem, 3km- es sétàk, könnyű torna, szobabicikli, hasizomerősítés, súlyzók. Heti 4x 1 óra. Ezen persze később még dolgozni akarok. Ha majd 80 kg alà kerülök, szeretnék lassan elkezdeni futni jàrni, ugrókötelezni is😊 De ezekhez még időre és fogyàsra van szükségem. Lényegében mostansàg jàrok félúton a fogyàsban.
Nekem az, amikor visszanéztem a diplomaosztomról a képeket. Röviden: felvettem egy évvel később ugyanazt a ruhát és mostmár van nyakam.
Átkattanás után először nagyon szigorúan minden cukrot, sütit stb kitiltottam, gabonákból a teljes kiőrlésűt ettem. Azóta naponta egy-egy falat boldogságot megengedek magamnak.
Felkersetem a legolcsóbb terem legolcsóbb edzőjét, akivel már másfél éve dolgozom együtt, mert kiderült, hogy ért ahhoz, amit csinál. Először anyagi okok miatt heti egyszer jártam, minden megtakarításom ráment, de megérte.
Az étkezésben elég haamr elkezdtem kalóriát számolni, amit minden elvesztett 5 kiló után újraszmolok. Sokszor eszem keveset (nekem így kényelmes) és lefekvés előtt 5-6 órával nem (szintén így kényelmes). Sokat alszom és minimum 2 liter vizet iszom. Minden nap eszem zöldséget és gyümölcsöt, valamit előnyben részesíem a nagy térfogatú ételekt. Pl rizs helyett bulgurt vagy kölest szoktam enni - nekem ez vált be.
153 cm / 71 kg (egykor 93 kg)
22/N
Én nem tudom hány kiló lehetek kb mindig fogyóztam, most meguntam mert 48 kilósan sem éreztemjól magam, szégyeltem magam minden hogy, folyamatosan csak bicikliztem napi 3-4 órát ami nálam 1400 kalória kb az alapanyagcserém is ennyi és ettem úgy 1200 kalóriát ami reggel zabpehely, délben zöldség, délután is zöldséget ettem, meg kávésztam.
Nem jó az otthoni mérleg, eszek még zabot meg zöldséget csak vacsorára már nem zödséget eszek hanem gabona pelyhet ami nagyon hílaló. Alig alig mozgok valamit. Nem akarok csont sovány lenni elég lenne 2-3 kiló minusz is, inkább amiatt akarokfogyni h ne legyen gondom avval h fölhuzok egy pólót és úgynézek ki mint aki terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!