Ekkora súlyfeleslegnél tudtam volna többet is leadni egészségesen, vagy ez pont jó?
Figyelt kérdés
Két hete tart az életmódváltásom. Csak szénsavmentes vizet iszom, sok dologról lemondtam amik üres kalóriák vagy ártékonyak pl kenyér, chips. 95.6ról (168cm) kezdtem, most vagyok 93.1en. Ha így folytatom akkor az első hónapba 4 kilót dobok le. Ez ekkora feleslegnél egészséges még, úgy hogy ne ártson a bőrnek? Vagy ez mehetett volna tovább is? A mozgást még nem kezdtem el, nagyon nem is tudom hogy ilyen arányokkal mit mozoghatok.2020. márc. 10. 14:17
1/3 anonim válasza:
Teljesen jó, az elején amúgy is gyorsan megy. A bőrnek nem árt a gyors fogyás se, csak max nem tudja követni a fogyás tempóját, de ez nagyban függ a korodtól.
3/3 anonim válasza:
Teljesen rendben van. A hirtelen sok fogyàs amúgy sem jó, a bőr nem biztos hogy követni tudja. Igaz, arra ott a plasztika ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!