Szerintetek normális, ha egy 168 cm magas lány 63 kg? Az túl sok vagy pont jó?
Iszonyú sok, én ennyi vagyok jelenleg, 34es ruhameretem van, de hatalmasnak érzem magam.
50, de inkább 48 kilósan éreztem magam a legjobban a bőrömben, egy gramm narancsbőr nem volt rajtam, minden ruha remekül állt, elfértem kis helyeken.
Most olyan àtlagos a testem, széles a vállam, vagy egy kis zsír rajtam, ami leginkább a karomon zavar..
Ha testépítő az illető csaj, egyedül akkor nézhet ki valahogy, de az szerintem már túl sok izom, zömökebb testalkatot mutat.
7: 48 kilósan maximum egy kislány néz ki normálisan ilyen magassághoz. Ne legyetek már ilyen testképzavarosak.
Kérdező: nem lehet tudni, mert nem mindegy a testalkat, sportos-e vagy nem. Az biztos, hogy nem túl sok. Ha nem vagy sportos, izmos, akkor lehet rajtad kis felesleg. De csak kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!