Hatalmas súlyfeleslegnél kezdetben mennyi fogyás a normális? 120 kg vagyok, heti kb 1 kg megy le.
Jó, hogy elkezdted, de a te helyzetedben én képzett dietetikushoz fordulnék - illetve először a háziorvoshoz.
A heti 1 kg egyébként az elején teljesen jó. A havi 1 sem kevés egyébként, ha az nem koplalásból jön, hanem mozgásból. Az első 10 kiló viszonylag hamar leolvad, utána ha ráállsz a havi 1-re, amit tartasz, akkor az valóban az életmódváltás eredménye lesz.
Az este 6 óra után nem eszek hülyeséget felejtsd el, mert nem sokáig fogod bírni, és visszaesel. Inkább egyél naponta ötször kevesebbet, az utolsó étkezésed lefekvés előtt 2 órával legyen ( ha este 8 órakor már fekszel akkor jó az este 6 órai vacsora)
Ha így csinálod 2 hónap és feladod. (tapasztalat) 96 kilóról fogytam le 62 kilóra.
127 kilóról kezdtem, első hónapban 8 kiló ment le.
Aztán ez az ütem persze lassult. Kb. 2-3 kg per hónapra.
Most vagyok kb. 75 kg és már sokkal nehezebben fogyok. 1-1,5 kg/hónap.
Sokat mozogjál! Ami mondjuk jó naponta egy 1,5 órás csapatos mozgás (pl. zumba, spinning, kangoo), mert itt nincs olyan, hogy na most megállok, utána kis pihenés után még 1 óra konditermezés.
És hogy mennyire sokat lehet mozogni, hobbi táncosok, táncos hétvégéken simán végigtáncolnak napközben 6-8 órát, este meg 4-6 órát partin. Mondjuk ott a lányok is durván nagy adag reggeliket, vacsorákat szoktak enni, napközben ebédet jellemzően kihagyják.
Egyéni szervezettől függ. Én 170 kgról kezdtem 6,5 hónapja, az első hónapban 5,5 kg ment le, utàna lassabban, most -24 nél jàrok. Heti 3 x egy óràt mozgok is.
IR, pcos pm alulműködés, egyéb hormonzavarok. Vàltozó, hogy ki milyen ütemben fogy. Évek kemény munkàja, Ezt el kell fogadni.:) Ha elfogadod, és nem foglalkozol azzal meddig fog tartani, hidd el, jobban jàrsz.
En 50kg-t fogytam anno kicsit kevesebb mint két év alatt.
Az este 6os baromságot tenyleg felejtsd el. Sok sovány húst és zöldséget egyel, sétálj napi 1 orat és minden rendben lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!