Ha rászokott a cigire, akkor valszeg sokat idegeskedett, mert a cigi nyugtató hatással bír. Tehát nem a cigi fogyasztotta le, hanem az ideg és a stressz.
2020. júl. 22. 14:50
12/17 anonim válasza:
Én akkor voltam kövérebb, amikor dohányoztam. Érzékeny a gyomrom és muszáj voltam enni, hogy ne marja a sav, amit a kávé meg a cigi okozott.
2020. júl. 22. 15:19
13/17 anonim válasza:
Sajnos igen. A nikotin miatt rosszabbul szívódnak fel a tápanyagok, plusz nem vagy olyan éhes ha cigizel. Én 20 évig cigiztem, mikor leszoktam híztam 15 kilót, igaz, nem is figyeltem a kajára. Rohadt nehéz leszokni. Egyszerre leszokni és fogyókúrázni meg lehetetlen. Ne szokj rá! Van egy csomó fogyókúrás cucc amit kipróbálhatsz: táplálékkiegészítők, edzőterem, fogyiklub, mit tudom én.
Több mint egy éve szoktam le, de még ma is eszembe szokott jutni a cigi. Nem éri meg.
2020. júl. 22. 15:54
14/17 anonim válasza:
13-as. Nem lehetetlen azért. Én egyszerre tettem le a cigit és fogytam is... de tény, hogy kínszenvedés volt mire rávettem magam. Pontosan azért mert annyira rettegtem, hogy elhízok, ha leteszem, hogy még akkor is szívtam azt a vackot, mikor már rég nem is kívántam... Sok ismerősöm hízott meg miután leszokott a cigiről.. Hidd el kedves kérdező jobb, ha inkább rá se szoksz.
2020. júl. 22. 20:56
15/17 anonim válasza:
Nem. De segíthet hogy ràkos legyél. Ha kemót kapsz hozzà, nem lesz gondod a fogyàssal, de pl hajat se kell majd mosnod egy darabig mert kihullik... Egyik kàros szenvedélyből a màsikba menni, semmi értelme.+ Egészségtelen méreg. Arról a bűzről ami a dohànyzàssal jàr , nem is beszélve.
2020. júl. 22. 22:46
16/17 anonim válasza:
1 doboz cigi kb -500 kcal. Az étvágyat is csökkentheti, de nem mindenkinél. Ettől még persze vannak kövér dohányosok, akik sokat is esznek mellé.
Sajnos ha abbahagytad a dohányzást, akkor kicsit kevesebbet lehet csak enni, mint előtte. Viszont még akkor is sokkal egészségesebb, ha feljön néhány kiló. Egyél kicsit mértékletesebben, sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogj többet! Ugyanúgy tudnál fogyni, mint bárki más. Nem szabad emiatt visszaszokni a cigire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!