A dohányzás elősegíti a fogyást?
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 12:12
1/17 anonim válasza:
Nem. Ismersz dohányosokat? Köztük is van mindenféle, kövér, normál, vékony is.
2/17 anonim válasza:
Van, aki dohányzás mellett tud két-háromszáz kilósra felhízni, csak minimális hatása lehet egyeseknél, erre ne alapozz semmit.
3/17 anonim válasza:
Nehogy cigizéssel akarjál lefogynyi!
4/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ismerek. Tudom, hogy vannak mindenféle testű dohányosok. De egy rég nem látott ismerősömmel találkoztam a minap és meg voltam lepődve. 30 kilót fogyott. Állítása szerint, a helyes étrend + testmozgás mellett neki sokat segített, hogy rászokott a cigarettára. Elvileg elvette a nagy étvágyát. Ezért gondoltam, megkérdezem hátha valaki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban.
2020. júl. 22. 12:21
5/17 anonim válasza:
Ha helyes az étrendje és mozog, akkor dohányzás nélkül is lefogyott volna :D Ráadásul káros. A legjobb soha rá sem szokni, mert nagyon nehéz leszokni.
6/17 A kérdező kommentje:
Én is dohányoztam vagy 10 évig. Ahogy letettem, jöttek fel a kilók. Mai napig nem értem, mert nem ettem többet vagy máshogy. Mondjuk azóta lementek a pluszok.
2020. júl. 22. 12:25
7/17 anonim válasza:
Valamennyire valóban fogyaszt viszont az a dohány mennyiség jóval károsabb mint amennyire egészségtelen az elhízás.
8/17 anonim válasza:
7: Ne írj már ilyen baromságot, hogy valamennyire fogyaszt. Nem fogyaszt egyáltalán. Egy csomó túlsúlyos, kövér dohányos van. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Aki cigi mellett vékony, az anélkül is az lenne.
9/17 anonim válasza:
7-es vagyok. A fogyás cigi nélkül könnyebb, ha csak arra gondolunk hogy a sportolásnál mennyire akadály. Nekem volt több csapattársam akik nagy dohányosok voltak soha nem bírtak annyit futni mint egy nem dohányos, és volt rajtuk egy kevés felesleg. Keress rá a neten sok forrás van ezzel kapcsolatban.
10/17 anonim válasza:
Az orális fixáció miatt híztál, vagyis ugyanúgy emelni akartál valamit a szádhoz. A nem ettem többet/másként nagyon becsapós, az ember elég sokat tud úgy enni, hogy fel se tűnjön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!